måndag 4 februari 2013

Dagens sämsta - dikeskörning...


 
Den här veckan började på bästa sätt idag, eller inte... Jag hostar fortfarande, men är inte förkyld och har ingen feber så jag åkte till jobbet imorse även om jag var trött och hängig och hade ont i operationssåren, är lite för envis för mitt eget bästa ibland. Det gjorde förbaskat ont efter att ha kört bil och promenerat från parkeringsplatsen till jobbet och när jag suttit upprätt vid skrivbordet i närmare en timme fick jag ge upp, det gick helt enkelt inte ens med bästa vilja. Här hemma har jag ju halvlegat i soffa och suttit så att det gjort så lite ont som möjligt så det var lättare sagt än gjort att ta mig tillbaka till bilen på parkeringen och köra hem. Det gjorde så ont att tårarna inte gick att hindra så jag var väl inte den bästa bilföraren när jag åkte hemåt i snöyran.
 
Inte långt hemifrån fick jag sladd, gled närmare 50 femtio meter innan bilen snurrade helt runt över på andra vägbanan, över en vägstolpe och ner i diket så fören hamnade i körriktningen på andra väghalvan. Tackar min lyckliga stjärna för att jag inte fick möte och att det var en "vanlig" vit reflexstolpe och inte ett stort träd som stod ivägen så det är ingen fara med mig. Är tacksam över att sambon var hemma och kunde komma och bärga både mig och bilen, var inte kaxigast när han kom. Även om dörren på min sida inte var intryckt så tog jag mig inte ur bilen själv för att den stod så snett/lutande, blir lite handikappad av såren, men de läker och bilen går ju att laga. Dock känns det helt okej att det är en ny dag imorgon!
 
Ta hand om Er och kör försiktigt, en olycka händer så lätt och fort går det!!
 
Kramar Bella


16 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Men du! Vilken BLÄ-dag! Stackars :(

Hoppas att morgondagen blir betydligt bättre! kram Anna

Postadress Torslanda sa...

Nej men usch! Vilken tur i oturen. Det var riktigt halt idag. Sköt om dig ordentligt och vila lite till hemma.

Nazima sa...

Vilken dag :( skönt att du ändå hade änglavakt och att sambon din va hemma och kunde komma till undsättning. Önskar dig en en fin dag imorgon, ta hand om dig!

Ser fram emot vår fikadejt till helgen!

Kramelikram!

Anonym sa...

Ja tack och lov att det är en ny dag i morgon. Det är svårt att inse att man kanske inte borde hem själ, men det inser man i inte förrän efteråt. Tack och lov att det gick så bra som det gick trots allt. Kram åsa

Lena Sandström sa...

Usch va läskigt. Tur att allt gick bra, förutom bilen då. Men det går ju att laga som sagt.
Hoppas morgondagen blir lugn o stillsam. Krya på dej!
Kram

Nilla Q sa...

Din stackare, vilken dag!
Vilken TUR att det gick bra med dig och att du inte blev skadad, även om det är tråkigt med bilen förstås.

Kram Pernilla

Anne-Lie sa...

Stackare! Ibland känns det som om det aldrig tar slut, så fort det går men ändå så långsamt när man råkar ut för en sådan där olycka med bilen. Hoppas nu du inte får mer ont i kroppen!

Krya på dig och vila!
Anne-Lie

Mickis sa...

Ojoj... idag hade du minsann änglavakt på din hemfärd.... Vilken tur att det bara var materiella skador...

Nu tar du flera dagar hemma & kurerar dig från förkylning & så att såret läker :-)

*stor kram*

Fröken Gredelin sa...

Nej men fy! Vad läskigt:-( Jag var med om samma sak, det var när jag lånade mammas bil för en del år sedan, skulle köra från Värmland och ner till Göteborg. Kom bara nån mil innan jag precis som du fick sladd och gled rakt över vägen och ner i motsatt dike. Då känner man sig inte stor... Tänk vad maktlös man känner sig... Tur att det gick så bra iaf! Hoppas morgondagen blir betydligt bättre

Linda - Design Concept sa...

Men usch vad läskigt. Vilken tur att det gick bra och att du fick hjälp därifrån.

Hoppas du har en bättre dag idag:)
Kramar

Helenas loggbok sa...

Stackars dig! Tur att allt ändå gick bra och att du inte fick möte. Man vågar ju inte tänka på vad som kunde hänt, men jag gissar att man ändå ältar just det. Tur att det gick bra!
Hoppas att det blir en bättre dag idag och att du kan vila dig ytterligare ett tag och pigga på dig.
Stor kram
Helena

Home2tiny sa...

Men fy vad obehagligt. Är så glad att allt gick bra, vilken tur o oturen. Ta nu hand om dig o ingen mer bilkörning förrän du känner dig ok, hoppas jag. Stora o många kramisar Tina

Kia sa...

Ja, tur att du inte fick möte!!
Många som åkt av nu, väldigt halt ute.
Ta hand om dig!
kram Kia

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ojdå och vilken himla tur du hade att det inte var någon mötande trafik. Vad skärrad jag skulle vara och hoppas du håller dig hemma idag det behöver du <3

Kram ullis

Villa Ell sa...

Tacka någon att det var tur i oturen!!
En bil går att laga, men något skärrad är man när det har hänt!

Ta vara på dig nu och se till att bli ordentligt frisk från denna influensa!

Kram Sandra

Mina finaste... sa...

Men jiiises vilken dag! Och vilken himla tur att du klarade dig hyggligt tillslut!! Usch, det är så obehagligt med sladd. Stor kram till dig och jag förstår att du är glad för en ny dag :)