onsdag 20 februari 2013

I frisörstolen...

 
Igår var det äntligen dags för ett besök i frisörstolen...
 
Känner mig som en ny människa idag efter att ha tillbringat ett par timmar i frisörstolen igår, håret var inte klippt på länge och ordentligt slitet. Topparna är nu fixade och den inte alls smickrande utväxten är färgad av bästa M. Är så glad att jag hittat en frisör som inte bara är duktig och alltid gör att jag lämnar salongen nöjd utan också grymt trevlig. Skrattar så jag kiknar under mina besök och det är kul när man hittar varandra och även kan prata allvarliga saker.
 
 Annars har det varit en körig dag på jobbet, inget konstigt så är det ibland, men jag är trött och det kommer inte bli mycket gjort här hemma ikväll. Sambon jobbar sent så jag passar på att vila och sitter i skrivande stund framför tv:n med laptopen i knät och inväntar Mästerkockarna.
 
Hoppas du haft en fin dag!
 
Kramar Bella

11 kommentarer:

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Åhh, det är så härligt att bli ompysslad hos frisören ;)
Hoppas att du får en fortsatt trevlig vecka Bella.

Kram Carolina

Home2tiny sa...

Visst är det härligt att bli ompysslad, så har min dag oxå varit. Massage som gjorde ont som sören, men välbehövlig o sen klipp o färg hos frissan. Känner mig som en ny människa. Ha en en härlig kväll fina Bella. Kramisar Tina

Nazima sa...

Mysigt med frisörbesök, och visst är det kanon när man hittat nån man stortrivs med!
Nu är jag ju givetvis nyfiken på resultatet, så vi får kanske boka in en ny fikadejt snart :-)

Ha det bäst, fina du!

Kram Nazima

Villa Ell sa...

Frisörtiden är underbar! Älskar att gå dit,känna sig ompysslad, bli fräsch och snygg igen liksom! hade det inte vart så dyrt hade jag gärna gått oftare för precis som du så har jag hittat min frisör och jag är alltid så nöjd när jag har varit där!
Sv: tack, kudden är jag nöjd med och 149 kr känns ju mer än ok ;)
Ha en fortsatt fin kväll
Kram Sandra

Mickis sa...

Härligt med klippning & färgning.. Man blir som en ny människa :-)

Hoppas du haft en skön kväll!
Kram

cecce sa...

Det är något av det bästa jag vet att gå till frisören:-) Hade det inte varit så dyrt skulle jag gått betydligt oftare!

Härligt att du är nöjd med resultatet!!

Kram cecce

Anne-Lie sa...

Åh vad skönt att få gå o klippa o färga håret. Är behov av slingor igen, sist så fick maken hjälpa mig! Får se om jag hittar någon bra frissa till bra pris utan att plånboken blir tom!
Kram Anne-Lie

Anonym sa...

Jag skulle gärna gå oftare, men vi är ju flera i familjen så det gäller att sprida ut tiderna för jag tycker det är dyrt. Hade varit roligt att se resultatet.
H.Eva

Kia sa...

Snygg bild! :)

Ha en toppen helg!
Kram Kia

Helenas loggbok sa...

Vad härligt med en stund hos frisören! Jag har bokat tid för klippning och slingning när vi kommer till Sverige i påsk. Jag blev inte alls nöjd med mitt hår förra gången. Hoppas på "bättre tur" den här gången!
Stor kram
Helena

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ja visst är det skönt att rensa uppe i det risiga fågelboet. Skönt med en rolig frisör också det är ju ändå ett tag man bli sittande där ;)

Kram Ullis