lördag 15 december 2012

Hua, här är det kallt...

 
Förra helgen var det vacker vinterväder, idag är det snöstrom...
 
Vaknade vid fyratiden i morse av att jag frös och tyckte det var ovanligt kallt och kände på elementet i sovrummet som var iskallt, precis som alla andra element i huset. Bergvärmepumpen hade stannat och vi var ute vid proppskåpet i natt och bytte en propp som gått sönder, men det hjälpte inte utan imorse ringde jag min snälla bror som är elektriker som fick guida mig och efter att ha bytt alla proppar och kollat med mätinstrument kom vi fram till att det inte finns någon inkommande ström i en av huvudsäkringarna, med andra ord behöver vi hjälp av Vattenfall som måste byta någon propp i sina skåp. I skrivande stund ska de vara på väg, men med tanke på vädret misstänker jag att det kan ta en stund så här eldas det för fullt i kaminen för att hålla värmen och man inser vad bortskämd man när allt funkar som det ska. Går ju ingen större nöd på oss egentligen, men jag känner att det inte behöver strula mer den här helgen nu då min bil gick sönder på väg till jobbet igår också...
 
Tror bestämt jag ska ta tag i och baka lite julgodis, har ingen belysning i köket, men spisen fungerar så det ska nog funka ändå :)
 
Önskar dig en fin lördag!
 
Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

A House With A View sa...

Nääää vilken himla otur!!! Känner igen, har haft en sådan där period när allt gick sönder samtidigt, inget kul!!!! Håller tummarna för att allt ordnar sig:))

Kraaaaaam aka

Home2tiny sa...

Här kommer en värmande kram. Hoppas allt ordnar sig, fy för att frysa inne. Tina

Lotta sa...

Oj Bella, vilken bild! Jag kan inte sluta titta. Den är så vacker.

Besvärligt att ni inte har värme nu. Hoppas det fixar sig snart.

Det låter mysigt att baka iallafall, med tända ljus kanske, kaminen och så värmen från ugnen.

Håller tummarna att Vattenfall ordnar det snabbt!

KRAM
Lotta