fredag 28 december 2012

Årets tomte och varma fötter...


Jag har ända sedan jag var liten fått en tomte av mina föräldrar varje år som jag skrivit årtalet under, kul att se hur "tomtemodet" ändrats genom åren och här är årets tomtenisse...
 
Veckans två arbetsdagar är avklarade och det är åter helg igen och år 2012 närmar sig sitt slut. Det är dags att göra avslut och minnas året som gått och blicka framåt. Årets sista dagar kommer vi först tillbringa hemmavid med två fikadejter är inplanerade i helgen innan vi på nyårsaftonåker till Varberg för att fira nyår på Asia Spa. Vi önskade oss ett bidrag till vår vistelse där i julklapp och det fick vi av våra föräldrar, TACK!
 
 
Jag fick även ett par nya varma goa tofflor av mina föräldrar i julklapp, de gamla jag hade i samma modell hade gjort sitt. Svärmor tyckte tofflorna från Hemtex såg så goa ut att hon åkt dit idag för att köpa sig ett par egna, men tyvärr så var de slut i Borås så jag beställde ett par på nätet åt henne tidigare i kväll...
 
Nya tofflorna är på och kvällsmaten är intagen, ikväll skippade vi julresterna och det smakade riktigt gott med lite "vanlig" mat som omväxling.
 
Önskar dig en trevlig fredagkväll!!
 
Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Josefin -Happy Days- sa...

Tofflorna såg verkligen gosiga ut, fina! :-)

A House With A View sa...

Åh vilken vacker tomte, ser gammaldags ut! Och vilken fin tradition att få en tomte varje år:))) Gillar dina tofflor också, fin julklapp, ser sköna ut! Jag fick raggsockor av svärmor, supersköna och ett måste på mina kalla golv!

Stööööörsta kraaaaaamar aka

Fröken Fräken sa...

Ska man absolut jobba just nu, så tycker jag att två dagar är alldeles tillräckligt. Sådana veckor skulle det alltid vara, så att man han pyssla och hasa runt i tofflor.
Vad mysigt med nyår på spa!

cecce sa...

Vilken söt tomte:-) Tycker det är en kul tradition ni har med tomtarna!

Tofflorna var också fina. Fick ett par liknande av min son som är jättesköna!

Önskar dig en skön spavistelse och ett fantastiskt 2013!!

Kram Cecce