onsdag 13 juni 2012

KitchenAid...


Jag har skrivit det tidigare, men jag skulle så gärna vilja att en vit KitchenAid flyttade in hemma hos mig. Såg att de säljer dem på Cervera för 3 999 kr nu... (bild lånad ifrån Trendenser)

Sommarvärmen lyser fortfarande med sin frånvaro och jag känner helt ärligt att min tillvaro är ganska så grå för tillfället. Jag har inte alls känt mig på hugget i veckan och är både trött och har ont i kroppen och väntar helt enkelt på bättre tider både vad det gäller vädret och välmåendet.

Sambon jobbar sent ikväll då köpcentrat har öppet till 22 så jag sitter här hemma i skrivande stund och tittar på fotbollsmatchen mellan Portugal och Danmark och med tanke på svenskarnas insats på planen i måndags så kanske vi nordbor får heja på danskarna i detta EM, men vi ska ju självklart inte ge upp ännu utan hoppas på en vinst på fredag för de svenska fotbollsgrabbarna.

Det har väl inte undgått någon av Er som brukar kika in här att jag gillar att baka när tillfälle ges, men något jag aldrig gör är att baka bröd. Vet inte varför då hembakat är så mycket godare än köpebrödet så detta är något jag ska ta tag i och börja med. Har du något bra recept som du vill dela med dig av? Tipsa mig gärna!!

Kramar Bella ♥

12 kommentarer:

Miruschka sa...

Nä något recept har jag då rakt inte, är urdålig på att baka bröd. Jo förresten, jag har bakat ett "festbröd" som till och med mina ungar tyckte om. Kolla under etiketten "bakning" inne hos mig, där finns det!
Ha en fin TV-kväll:)
Kram♥

Lotte sa...

Jag önskar mig med den vita KitchenAid!! Sååå snygg.
Ha en bra kväll
Kram Lotte

Helenas loggbok sa...

Jag fick en Kitchen Aid när vi flyttade till Luxemburg. Skulle man bli hemmafru skulle det bli med stil!
Den är kanon och jag använder den mest till bröd.

Smidiga och goda bröd är morotsbröd (slå bara på nätet) och de frukostbullar som har receptet på den "gröna" mjölpåsen. Jag tror det är rågmjölspåsen.

Kram
Helena

Nazima sa...

Så lustigt! Jag har precis postat ett inlägg om just kitchen aid då jag ochså hett önskar mig en sån. Äppelgrön eller silvermetallic vill jag ha .
Brödbak är inte heller min starka sida, men vill gärna bli bättre!
Tack för tipset ang. Cervera. Kanske skulle ta sig till Torp (gissar att Cervera är finsn där och är närmast för min del) framöver då, nu när Skattepngarna kommit ;-)

Jag är ochså ensam hemma, eller ensam och ensam barnen sover, men maken var tvungen och jobba över och kommer hem om en stund.


Kram

cecce sa...

En vit kitchenaid? Den drömmen är du inte ensam om:-)
Har en del brödrecept på bloggen. bakade mycket med surdeg förr, men nu har jag helt kommit av mig:-( Dumt, för det är så mycket godare med hembakt!

Grattis i efterskott förresten:-) Vad bra att du fick en ny dator. Det är ju vi bloggares största verktyg!! Skönt att det funkar!

Hoppas du snart blir pigg igen. Lät så hoppfullt med att du börjat springa lite. På tal om det så dras jag med benhinneinflammation sen en månad drygt. Jobbigt. Nu förstår jag hur det känns att vilja springa men inte kunna....

I morgon har jag skolavslutning! Hurra!

Kramar!!

alegni sa...

bella, försenade men mycket varma gratulationer på din födelsedag!
jag är alltid sugen på en kitchen aid även om jag har en liknande kenwood här hemma. det var inget dåligt pris, det där...
nätet svämmar ju nästan över av goda brödrecept, men det svåra är ju att plocka ut ett därifrån. kanske leila lindholm har något prima recept?
kram
ingela

Majken sa...

Vill du baka ngt enkelt som man inte behöver kavla så varför inte testa Källarfranska :-)
Recept kan du hitta lite varstans på nätet :-) Eller hojta så kan du få mitt :-)

Jobbar sambon på Torp? Lite trist när det är kvällsöppet.... Ja EM... Det kanske får bli Danmark då... Men det sista som överger människan är ju hoppet...

Att du är trött beror ju såklart på att du blivit ett år äldre ;-)
Hoppas du piggnar till snart!
Kram

vitagavlar.blogspot.com sa...

Köp, köp, köp! Det ärklart att du skall ha en Kitchen Aid i någon fin färg! Då kan du baka bröd, men inga stora satser tyvärr...
Ha det fint! Kram Lisa

vitagavlar.blogspot.com sa...

Pst... Frukostfrallor på baksidan av Rågsiktspaketet från Kungsörnen är kanon! Kram Lisa

mina finaste. sa...

Den bilden är så fin..och även kitchenaiden. Sambons systers man gör bröd i deras varje helgmorgon och jag vill ockdå :D

A House With A View sa...

Stoooooooooooooort grattis på din födelsedag i efterskott!! Hipp hipp hurrrrraaaaaaaaaaaa!!!! Och gah... kitchen Aid, say no more - vill ha!!!!!!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Therese sa...

Heej..:) Vilken otroligt fin köksbild du hittat, vem skulle inte säga nej till en sådan maskin, inte jag i alla fall..;) Hur är det med dig vännen? Här hemma är det toppen, känner ett sug med bloggen igen så det är kul, även fast det nästan är inga som läser så gör jag det 100% för min egen skull.. Ha en fin kväll, här skiner solen.. Kramar