tisdag 5 juni 2012

Nya stapplande steg...

Tror bestämt att ett par nya löparskor står på min önskelista, mina gamla är utslitna och har gjort sitt...

Veckans två första arbetsdagar är avklarade och nu väntar en dags ledigt för att fira vår nationaldag. Jag jobbade halvdag idag då jag hade min förebyggande sjukpenning på eftermiddagen och var och träffade arbetsterapeuten som jag haft som kontaktperson i bedömningsteamet. Vi hade ett avslutsmöte idag då jag kommer fortsätta träffa sjukgymnasten och ev arbetsterapeuten vid behov, men inte längre i bedömningsteamet som man tillhör under en begränsad tid.

Åkte sen direkt hem och gick ut på promenad och precis som i torsdags sprang jag 3x1 min på plant underlag. Jag hade ont i kroppen efter i torsdags, men det gick ändå okej. Det normala för en gammal idrottstjej hade ju varit att försöka öka springtiden, men det gjorde jag inte, jag vet att det är så hårfint att jag överanstränger kroppen och blir dålig i flera dagar och ibland över en vecka och det är det inte på något sätt värt. Små, små steg är det som gäller för att komma framåt och att lyssna på kroppen, känna av vad det är för dag. Inte helt enkelt, men ett måste och man blir bättre och bättre på detta.

Ta hand om Er!!

Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Duktiga du tänker jag som också så gärna vill komma igång med löpningen. Jag har börjat visualisera spåret framför mig, en liten start i alla fall :-)

Ha en fin dag

Mickis sa...

Jag ÄR imponerad :-)
Men alla är olika... Du tänker helt rätt.. öka inte utan håll dig till samma sträcka länge så kroppen anpassar sig till den ökande belastningen... Jag hoppas det "håller"

Bra att du har förebyggande sjukpenning :-)

ha en riktigt bra nationaldag :-)
KRAM