söndag 17 juni 2012

Upp och nedgångar...


Något man tvingas lära sig i livet är att det går upp och ner och när man har flow och medgång så får man vara beredd på att det lika snabbt kan vända till det sämre igen. Du tar ett steg framåt och tvingas ibland lika snabbt ta ett bakåt. Lite så känns det just nu. Jag kom igång ordentligt med mina promenader och till med lite joggning i förra veckan, sen sa kroppen stopp. Om det förra veckan var medvind har det denna vecka varit motgång, förlamade trötthet och värk. Jag här helt slut i kroppen och benen bär mig inte emellanåt, jag måste helt enkelt ligga ner. Jag blir så totalt kraftlös att hela kroppen gör ont av att göra samma saker som jag brukar, men inte ens med bästa vilja går det att hitta ork...

Jag hade hoppats på att det skulle kännas bättre i kroppen när jag vaknade upp denna juni-söndag, men det gjorde det och jag får ställa in mig på en dag med vila. Jag har lärt mig att leva med att vara begränsad, men att vakna upp till en helt ledig dag och känna att det är övermäktigt att laga lite mat, tvätta och byta sängkläder (som är det jag behöver göra idag) det vet jag inte om jag någonsin kommer att kunna acceptera. Det är frustrerande, men det är dessa dagar som är så viktigt att inte låta ilskan och frustrationen över sjukdomssituationen ta över, då tar det en massa kraft som kroppen behöver för att återhämta sig...

Imorgon är en ny dag!!

Kramar Bella ♥

13 kommentarer:

Mia sa...

Stor kram till dig Bella!! Hoppas du snart få medvind igen och att kroppen orkar...

ulrika sa...

Jag som känner mig hiskeligt trött just nu får bra insikt i hur "bra" jag faktiskt har det! Hoppas på att du får känna på lite medvind, precis som Mia skrivt, snart igen :)

Kia sa...

Efter regn kommer solsken och då är du mycket piggare får vi hoppas!
Detta regnväder gör att man inte får så himla mycket gjort ute men med lite regnkläder kan man skyffla jord ändå. : )

Ha en toppen söndag!
Kram Kia

Marie sa...

Mitt i allt elände är du så positiv, vilken enorm styrka du bär på!!!
Hoppas det känns bättre i morgon.
Kram♥

Lena S sa...

Trist att det blir bakslag hela tiden. Hoppas du kan ge dej på promenader och jogging snart igen.

Kramis

Mickis sa...

Vet precis hur det känns, tyvärr.... Ingen rolig känsla o väldigt jobbigt att acceptera...

Hoppas det snart känns bättre igen!
Kram

Therese sa...

Skickar en stor kram till dig vännen.. Du är så stark och en fantastisk tjej.. Kramar om..

Mitt liv som förskollärare sa...

Styrkekramar, hoppas det blir bättre på en måndag. Vilka snygga skor du fått av din vän,jättesnygga och kavajen var också jättesnygg. Jag fick genast lust att springa till MQ, men kanske har jag köpt klart i klädväg, på sommaren behövs ju inte så mycket även om det är roligt speciellt om det är rea:)
Kram/
Berit

vitagavlar.blogspot.com sa...

LÅTER INGET VIDARE! TA HAND OM DIG! STOR KRAM FRÅN MIG

HOUSE of ADELA sa...

Många kramar Bella och jag önskar verkligen att du ska få må bra! Hoppas det vänder nu och att sommaren blir härlig för dig;) Såååå snygga skor du visade med i förra inlägget som du fått!

Kramar
Adela

cecce sa...

Hoppas verkligen att orken återvänder! kan gott förstå att du blir frustrerad. Själv har jag sedan en månad drygt haft benhinneinflammation som vägrar ge med sig och har således vare sig kunnat gå promenader eller springa. Frustrerande!! Å det är det lilla om man jämför med din situation!

Snart kommer sommar och värme! Hoppas det hjälper!

Kramar

Mela sa...

Tack för din kommentar! :)

Du verkar vara en kämpe. Kram på dig!

A House With A View sa...

Usch och fy så trist!!! Kanske är det just pga. dina motgångar och begränsningar som du blivit en så himla fin personlighet Bella!! Du verkar ha förmågan att känna in andra på ett genuint sätt! Tuuuuuuusen tack för din omtanke hos mig, den värmer ska du veta!!

SToooooooooooooor kraaaaaaaaaam aka