fredag 22 juni 2012

Glad Midsommar!!


Jag vill önska er alla fina bloggläsare en riktigt Glad Midsommar!!

Solen strålar i skrivande stund ute precis som man önskar en midsommarafton, tyvärr så väntas regn in senare under dagen, men det tar vi då och gör helt enkelt det bästa av det. Vi kommer äta sillunch här hemma och ev gå upp till midsommarfirandet här i byn och titta på dansen kring stången för att få den där riktiga midsommarstämningen. Dans kring stången och blomsterkrans i håret hör ju till denna svenska högtid lika mycket som jordgubbarna, färskpotatisen, sillen och snapsen.

Kvällen kommer vi spendera tillsammans med två av mina kusiner med respektive, det blir grill och  trevligt umgänge. Jag ser fram emot att busa med mitt lilla kusinbarn och att få höra allt ifrån ena kusinens frankrikeresa. Många glada skratt hoppas vi på!

Nu ska jag gå ut och hämta dill och sallad i mina odlignslådor och börja förbereda vår sillunch och hoppas på att ni får en riktigt trevlig midsommarafton med era familjer och vänner!


Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Det låter som ni kommer få en jätte mysig midsommarafton! Hoppas regnet uteblir! Det är kanske det ovädret vi hade här igår kväll med åska och regn som drar norrut!
För oss blir det en vanlig dag men med lite sill och potatis och en jordgubbstårta till kvällen. Åh vad jag saknar svensk midsommar. Men, men om en vecka är vi på väg mot Sverige.
Ha det gott!
Kram
Helena

vitagavlar.blogspot.com sa...

Tack detsamma! Hoppas att ni får en riktigt fin dag!
Kram Lisa