måndag 18 juni 2012

Nytt på badrumshyllan och nackträning...

I torsdags var det kvällsöppet på köpcentrat och de flesta butiker hade bra erbjudanden, sambon var snäll och gick in och handlade åt mig efter kl 20 när de hade 20 % på allt i parfymeriet. Det blev Biotherms serum Skin-Ergetic och en ögoncreme, min trötta hy behöver all hjälp den kan få för tillfället...

Midsommarveckan är här och just denna vecka känns det oundvikligt att inte beröra ämnet väder - våran plan har varit att ta båten till Gullholmen, men med prognosen regn torsdag, fredag och lördag så känns det inte så lockande längre. Vi funderar istället på att helt enkelt stanna hemma, laga lite god mat och fira midsommar i lugn och ro. Jag är fortfarande lika trött och hänger knappt i hop så det låter som en bra tanke i mina öron.

Annars kämpar jag på med mina nackövningar, jag var tillbaka hos sjukgymnasten i förra veckan och rörligheten har blivit bättre i nacken, men jag har fortfarande ont och är stel så jag får fortsätta med mina övningar och fick även några nya. Inte den roligaste sysselsättningen, men jag försöker att använda min envishet och gör dem då tanken på mindre ont ochbättre rörlighet sporrar mig och får mig att inte ge upp trots att det finns mycket som är roligare att lägga tid och energi på.

Hur har din vecka börjat?

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Trist att vädret inte ska bli någon höjdare över midsommar hos er! För oss blir det inga större utsvävningar då det är en vanlig arbetsdag. Svensk midsommar är något speciellt och kanske den dag jag saknar Sverige mest under året. Det låter onekligen bättre att vara hemma och mysa i "stugvärmen" än att regna bort i båten. Ännu mer om du inte känner dig i form för det!

Vad duktig du är som hänger i med dina övningar. Krävs en hel del självdisciplin där!

Min vecka har börjat bra men jag är i stort behov av miljöombyte och längtar "hem". Känner mig faktiskt ganska uttråkad för tillfället. Ska bli så skönt att få byta vardagen mot en annan vardag under sommaren!

Stor kram
Helena

Postadress Torslanda sa...

Heja på med övningarna. Du är så duktig som kämpar på. Här har det inte varit ngn bra start på veckan; regn & hund på sjukhus så det kan bara bli bättre

Jenny sa...

Hej Bella!
Hoppas du snart blir bättre i nacken, jobbigt att ha ont:(

Ja, vad trist vädret ser ut att bli till midsommar, vi har tänkt att åka upp till Strömstad men vi får se hur vi gör..är vädret för dåligt kanske vi stannar hemma o tar det lugnt så som ni.

Sköt om dig o ha en trevlig vecka,

Kraam Jenny

Cicci sa...

Vad tråkigt att ni inte kan fira midsommar som ni hade tänkt. Men det kan vara skönt med ett lugn firande också.

Kramar

Kia sa...

Jo, tack min vecka har nog börjat ganska bra. Värre för M som ligger hemma i feber på sitt sommarlov. Hoppas hon piggar på sig fort!

Vi hoppas vädret blir soligt och varmt på fredag.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Mickis sa...

Vi hade tänkt oss stugan på midsommar.. Förmiddagen på fredag skulle väl bli ganska fin, men sen skulle det bli regn. Sen ska maken spela Skumpagolfen på Allmag på lördag.... Så det får bli stugan.. Vi har ju iaf ett hus att sitta i.. ja eller 2 hus ;-)
Men ska det bli gördåligt väder kan man lika gärna vara hemma känns det som.. Blir så omständigt när det regnar... Men men...

Kasst väder idag grått & blött men faktiskt ganska varmt tycker jag :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Marie sa...

Prognosen uppe hos mig i norr ser riktigt bra ut för helgen, och idag har vi haft cirka 24 grader och strålande sol:)
Så min vecka har börjat riktigt, riktigt bra för jag har även pussat på fyra av mina barnbarn!!

Du är så duktig som tränar, hoppas det ger resultat.
Kan vara skönt att fira midsommar hemmavid också!

Hoppas du får en god natts sömn och en bra tisdag:)
Kram♥

Nazima sa...

Hoppas din nacke blir bättre nu. Trist med vädret, för Midsommar till sjöss låter så härligt!
Min vecka har börjat bra, har en dags till jobb sedan är det ledigt för hela slanten, ett IKEA-besök är inplnaerat i veckan, Jippie!!! Måste ha lite möbler till vårt"nya" rum i källaren.

Midsommar blir väldigt lugn här med, dans kringstången med barnen, midsommarlunch hos vänner för att tillsist fira själva , vi har nämligen 10-årig bröllopsdag så vi ska laga vår bröllopsmeny hemma.

Kram

alegni sa...

här utlovades det hyfsat väder på fredag och lördag, men vi har ändå inte beslutat om vi ska fira midsommaren på land hos våra vänner, eller ta vännerna med oss och åka ut till vår sommarstuga.
hoppas ditt nackont ger med sig snart!
kram
ingela