onsdag 27 juni 2012

Boktips - Äppelkyrkogården...


Dagens boktips - Äppekkyrkogården av Anna Bovaller....

På hemligt uppdrag i Budapest ska Petra Wester träffa "Mr K", ombudet för en okänd köpare till ett elektroniskt övervakningssystem. Till sin hjälp har Petra den ungersk-svenska kollegan Krisztina Lovas. Plötsligt drabbas Petra av det värsta tänkbara: hennes dotter som är med på resan kidnappas. En hetsjakt som flätar samman nutid med dramatiska händelser under Ungernrevolten 1956 tar sin början. Gamla lojaliteter ställs på prov och när det verkligen gäller - vem kan egentligen lita på vem? Äppelkyrkogården är ett spännande och aktuellt deckardrama med övervakningssamhället som underliggande tema. Men det är också en berättelse om mänskliga relationer och hur de ständigt påverkar våra livsval. Äppelkyrkogården är den tredje boken om advokaten Petra Wester och utspelar sig i Ungern och på Österlen.


Äppelkyrkogården har jag precis läst ut och den rekommenderar jag för hängmattan eller lata dagar på stranden. Nu ska jag börja läsa någon av böckerna ovan som jag fick i födelsedagspresent av goa K...


Tror inte någon av böcker kommer göra mig besviken då jag läst böcker av alla författarna förutom Patrik Sjöberg tidigare och gillar deras sätt att skriva och berättelsen om Patriks liv ska bli intressant att läsa...

Onsdagens middag är uppäten, sambon är ute och tvättar bilen i kvällssolen och själv har jag tagit hand om disken och precis läst ut Äppelkyrkogården. Jag är lite av en periodare när det kommer till bokläsning och efter resan till Karibien tidigare i våras då jag läst ut flera böcker har det varit dåligt med läsning fram tills nu. Fyra böcker som jag fick i födelsedagspresent väntar på att bli lästa i sommar och jag tror jag ska börja med Katerina Janouchs Tigerkvinnan.

Har du några boktips inför semestern?

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

vitagavlar.blogspot.com sa...

Har du läst de tre tidigare böckerna i serien om Cecilia Lund (Tigerkvinnan)!?! De böckerna är ju bara sååååååååå bra! Kram Lisa

Mickis sa...

Nej har inget nytt tips.. Förra sommaren läste jag Morgan Allings själbiografi på stranden. Den är riktigt bra men den kanske du har läst. Min pappas favvobok som maken fick i present är Hundraåringen som försvann. Jag har inte läst den.. Är just nu inne i en lässvacka, men kommer säkert avverka ngr böcker under semestern :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Lotta sa...

Jag är också periodare, men det finns inget bättre än att ha en bra bok att läsa! Jag kan verkligen längta då.

Jag ligger efter...har mest böcker som har något år på nacken. Fint att läsa ditt boktips!

Kram!

Helenas loggbok sa...

Åh gullig, gulliga du för att du tipsar om böcker igen som jag önskade! Tack snälla! Det är guld värt för mig när jag ska köpa böcker, annars står jag bara där i affären eller på Adlibris helt villrådig.
Tyvärr har jag inte så mycket tips tillbaka. "Jag dödar" av Giorgio Faletti, är den bästa kriminlaroman jag läst och alla vi tipsat den till, gillar den starkt. Den har sålt 3,5 miljoner ex i Italien. Sen gillade jag serien med 3 böcker av Annw B Ragde med Berlinerpopplarna, men de kanske du har läst.
Ha det gott!
Kram
Helena

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Tipsar om Vindens skugga. En av dem bästa böckerna som har skrivits.

Ha det fint.

Berså sa...

Tack för tipset ! Älskar att läsa böcker...tyvärr hinner jag inte med så mycket sådant just nu...men jag får ta igen det i höst!! :)

Michelle sa...

Sv: Tusen tack! =)

Skulle vilja tipsa om Kristina Ohlssons deckarserie. Väldigt spännande och bra böcker!

Kram Michelle