måndag 11 juni 2012

Födelsedagsfirande...


Ingen födelsedag utan jordgubbstårta!!

Slutsignalen har precis ljudit efter första halvlek i Sveriges premiärmatch mot Ukraina i fotbolls-EM  och det stå 0-0, inte så många målchanser för Sverige än så länge och ganska dåligt spel, men vi får hoppas premiärnerverna släpper i andra halvlek.

Igår firade jag min födelsedag tillsammans med familjen, vi åkte ut till Fiskebäckskil och åt lunch på Brygghuset som jag önskat mig. Tycker det är trevligt där och alltid god mat så det var uppskattat. Efter lunchen åkte vi hem till oss där jag bjöd på jordgubbstårta och fick en jätteuppskattad födelsedagpresent som sambon, mina föräldrar och svärmor lagt ihop till, en ny dator!! Skärmen på min gamla dator hängde lös så det är en mycket glad bloggerska som i skrivande stund använder sin nya dator, TACK!!!

Hoppas Ni haft en bra helg och Tack för Era grattishälsningar!!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Nazima sa...

Grattis i efterskott!!!!
Gud så mumsigt det ser ut!!! Måste nog baka en jordgubbstårta till Midsommarafton i år! Låter som du haft en jättehärlig födelsedag och vilken trevlig och bra present, förstår att du är glad!

Kram på dig och ha en fin vecka!

Helenas loggbok sa...

Grattis i efterskott! Vilken bra present med en ny dator!
Mysigt med restaurangbesök med nära och och kära och vilken fin tårta! Var hur länge sedan som helst jag bakade tårta kom jag på nu!
Stor kram
Helena

Kia sa...

Grattis!! Kul när man får saker man verkligen vill ha och behöver. Jag önskar mig en laptop när jag fyller år, få se om nån lyssnar??

Bra att du kämpar vidare med din löpning. Jag ska ta mig till gymmet på lunchen efter en veckas slappande i solen. Kan behövas.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

camilla sa...

Graattis i efterskott!! Lät som en härlig dag med finfin present!

Skön vecka önskar jag dig!

Kraam

Majken sa...

Grattis på födelsedagen!

Vilken perfekt födelsedag med god mat, tårta & en NY dator :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Rosie sa...

Grattis i efterskott fina Bella! Kram

Jessica - En flicka som är stark sa...

Stort grattis i efterskott!!