måndag 26 juli 2010

Åter till havs och Live to win...

Efter en helg hemma i huset är vi nu tillbaks där vi trivs som allra bäst, på havet i vår båt!!


Våra underbara vänner K & P överraskade oss i lördags med en passande present, en kaptensmössa och en loggbok som båda kommer bli välanvända, TACK snälla!!

Solen har hittat tillbaka till Västkusten idag efter gårdagens höstrusk, jisses vad kallt och regnigt det var, en riktig innesittar dag. Vi hade tänkt oss en sväng till köpcentrat, men när vi såg köerna som började redan ute på motorvägen åkte vi raka vägen in till stan och hyrde tre filmer istället, bl a Snabba Cash som vi båda velat se sen den kom ut på bio. Den var bra, men tyckte helt klart boken var bättre.



Senaste lästa boken som jag läste sista kapitlet i så sent som i morse är Andreas Carlssons självbiografi, inte helt oväntat får man lära känna en till viss del annan person än den Andreas som beskrivs i skvallerpressen. Intressant bok som inte bara är en kronologisk beskrivning av Andreas liv så här långt utan också en bok som verkligen peppar och får en att inse att inget är omöjligt och man får sig en tankeställare på vad avgörande ens egen inställning och vilja är för vart och hur långt man kommer här i livet.
Ikväll kommer vi ligga i hemmahamn och imorgon är tanken att vi ska åka neråt mot Kärringön för att senare i veckan bl a träffa min kusin och hans flickvän i närheten av Marstrand och min gudson och hans föräldrar på Åstol på lördag. Är vädrets makter på vår sida så planerar vi att åka in till Lilla Bommen i Göteborg nästa måndag och gå på Liseberg.
Är en riktigt urusel bloggvän just nu, mina kommentarer hos er lyser med sin frånvaro även om jag inte kan hålla mig ifrån att läsa era bloggar helt, det beror självklart inte på ointresse, förklaringen heter semester och när höstmörkret kommer smygande kommer även kommentarerna tillbaka. Blir lite extra glad för era hälsningar här hos mig nu när jag inte är så alert på tangenterna själv :)
Hoppas ni haft en riktigt skön dag i solen och på återseende från någon av Västkustens pärlor inom kort!
Kramar ♥

9 kommentarer:

Annas inspiration sa...

Ja vilken tur att vädret har vänt!

Er båt är sååå fin, vad underbart med en sådan lyxig båt. GLAD för er skull :-) Det är verkligen speciellt att befinna sig på vatntet, lugnet jag känner är helt underbart!

Hoppas ni får en riktigt härlig dag till havs!

Många kramar till dig fina Bella!

Linruz sa...

Klart du ska njuta av semestern och vila lire från bloggandet.
Vi finns kvar här när höstmörkret kommer och tiden och lusten finns.
Ta hand om dig nu och njut av ledigheten.
Kram Lina

jessi sa...

Vad lyxigt med er båt, måste vara så härligt att vara ute med den!
Ja inte hinner man kommentera på samma sätt på semestern, men så är det ju för de flesta!

Jag har läst boken live to win, tyckte den var bra, Intressant att läsa om hur han verkligen jobbat sig uppåt och att han har en sån positiv livssyn!

kram

Anonym sa...

Kul med en kaptensmössa, fin båt ni har! Njut på o ha en skön vecka, kram/Mira

Susanne sa...

Åhhhh så härligt ni verkar ha det ute på havet i er jättefina båt. Kan tänka mig att det är riktigt avkopplande!!
Passa på att njuta för hösten närmar sig med stormsteg :o(

Kram söta

cecce sa...

Vilken fin båt ni har!
Förstår att ni trivs där.
Vad bra att vädret har vänt! Hoppas ni får några riktigt sköna dagar!

Boken blev jag sugen på att läsa! har inte hunnit läsa en enda bok i sommar! Katastrof!

Kramar

alegni sa...

med den båten har jag inte alls svårt att förstå att ni trivs bättre på hav än på land så här års!
fortsätt njut av semestern!
kram
ingela

Aratorps Lena sa...

Å, det låter underbart med alla hamnar i vackra Bohuslän! Jag blundar och känner doften av hav och smaken av färska räkor. Mums. Jag förstår att du trivs som fisken...
Ta hand om er! Kram

Carolines hemligheter sa...

Vad mysigt ni har det, det måste vara underbart att få spendera så mycket tid till havs och känna friheten att kunna ta sig (nästan) vart man vill :-)

Jag tänkte höra om du ville ta en fika i dagarna i din stad men inser att det blir nog svårt att få till eftersom ni inte är där och vi åker från kusten på måndag tror jag ;-) Det hade ju varit jättekul med en bloggdejt men det får bli lite senare helt enkelt!

Ha supermysiga dagar och njut oredntligt av semestern, massa kramar från Caroline!