tisdag 6 juli 2010

Pollenchock...


Gick en vända i trädgården ikväll och hittade bl a den här färggranna liljan som precis slagit ut...

Pollenchock och stjärnfall sjunger favoriten Lars Winnerbäck om i sin låt från 2001, pollenchock är precis vad jag fått senaste dagarna, stjärnfallen lyser dock med sin frånvaro och jag kan lova att om jag fick se en stjärna falla skulle jag tyst önska mig att min pollenallergi försvann. De senaste dagarna har varit rent ut sagt för j-liga, ögonen är svullna och röda och kliar mest hela tiden, näsan tät, halsen öm och tröttheten förlamande. Trodde faktiskt att jag kommit undan hyfsat lindrigt den här sommaren då jag började ta allergitabletterna tidigare än jag gjort någon vår innan och det sägs ju att man då bygger upp ett skydd, men icke... Den sena vintern har bara gjort att gräset blommar lite senare i år än vanligt. Jag brukar ha det som jobbigast runt midsommar, i år kom den värsta perioden ovälkommet i början av juli. Önskar mig regn då det gör allergin bättre hur motsägelsefullt det än kan verka då jag om någon skrivit mer än en gång om min längtan efter sol och värme här på bloggen. Hoppas att de värsta dagarna snart är över och för att se det positivt så är det ju bättre att vara dålig nu än under semestern!

Hoppas ni haft en bra dag och på återseende imorgon!
Kramar Bella

8 kommentarer:

Susanne sa...

Måste verkligen vara jobbigt att ha pollenallergi :o(
Hoppas det snart kommer att kännas bättre.

Kramen

Mia sa...

Fy bubblan för gräsallergi!! Jag har oxå....inget kul...Hoppas din försvinner snart!

KRAM

cecce sa...

Usch..stackars dej.
Är det inte det ena så är det det andra...
Vi fick lite regn här i går, men det hade nog behövts mer!
Hoppas du snart slipper eländet och kan njuta av din semester!!

Kramar!

Anna sa...

Jag är gräsallergiker men känner inte av det sååå mycket så här i stan men kommer jag utanför stan är det kört. Har blivit allergisk på senare år, innan jag kom på vad det var undrade jag varför jag alltid blev förkyld på sommaren.

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Åhh...vilken härlig färg på liljan!!!

Inget kul med allergi :( Hoppas att den blir bättre snart!

Kram Carolina

home by lina sa...

Usch och fy för pollenallergi :(( Hoppas du snabbt blir bättre och kan njuta av sommar, sol och semester! Ta hand om dig! Kram Lina

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Åh jag tycker så synd om er med pollenallergi. Maken lider av det precis som du. Huah vad hemskt att inte bara kunna njuta av det härliga!

Sköt om dig! Kram och ha en härlig dag!

Signe 1 sa...

Liljor är sååå vackra!!

Min man lider av samma sak den här årstiden så jag förstår hur du/ni har det, stackars!!:-(

Ha en fin dag i solen anyway vännen!!

Kram Sofia