onsdag 21 juli 2010

God Morgon från Hunnebo...

Efter en lite mulen morgon börjar det nu spricka upp här i Hunnebostrand, båtarna som legat över natten lämnar hamnen i en jämn ström och nya båtar börjar så smått anlända, stora och små, segel- och motorbåtar i en skön blandning. Många båtar är svenska, men ju längre norrut ut man kommer längs med Västkusten desto fler norska flaggor ses vaja för vinden i aktern på båtarna, söderut är det många danskar och även en och annan tysk båt.

Igår gick vi upp redan vi sju-tiden, tog ett morgondopp och kastade loss vid åtta-tiden och fick njuta av en skön morgon när vi puttrade norröver, förbi Bohusmalmön, genom Kungshamn och vidare upp i Sotekanalen. Vi anlände till Hunnebo fram på förmiddagen och vid lunchtid kom mina föräldrar, min bror och hans flickvän på besök. En skön dag i solen blev det, strosade runt bland butikerna och avslutade dagen med en god middag borta på restaurangen Kanten.

Nu gör vi oss redo för att åka vidare norrut och äntligen tycks vinden ha mojnat så pass att vi inatt bör kunna ligga på en "egen" ö, nu ska jag kila upp till matbutiken och fylla på kylskåpet och ta en dusch innan vi ger oss iväg.

Önskar Er en trevlig dag!

Kramar ♥

2 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hejsan.
Tack för din snälla kommentar.
Vilka härliga bilder du visar, förstår att ni är ute med båt. Bloggar från en bärbar dator som går på batteri, ska kolla din blogg mera när jag kommer hem.
Vi hörs
Kramar
AnnaMaria

Signe 1 sa...

men ojojoj vad gott med skaldjur och vilka fina bilder du har tagit vännen!!:-) hoppas allt är bra med dig!! här njuts det förfullt av semester!:-)

ha en fin dag!

kraam sofia