fredag 9 juli 2010

Besök hos nyinflyttade vänner...


Det här är nog den värsta paketinslagning jag åstakommit i mitt liv, inflyttningspresent inhandlad på IKEA och inslagen med polkagrisrandigt papper och snöret är det som finns vid paketinslagningen på IKEA, men man tager vad man haver som Kajsa Varg så bekant sa..
Mitt söta lilla gudbarn O hjälper mamma och pappa att öppna inflyttningspresenten som de fick igår när vi för första gången besökte dem i deras nya fina hus...
- Mamma jag vill hålla, det är ju en sån där lykta som tomten hade i julas...
- Nu ska jag öppna det sista paketet! kan själv mamma, är en stor kille nu ska ju bli storebror om ett par månder!!
Igår hade vi en jättetrevlig kväll hemma hos K och P när vi för första gången hälsade på dem i deras nya fina hus, vi blev bjudna på grillat och jordgubbar med glass till efterrätt, allt smakade så gott och många glada skratt blev det, gissar att jag kommer få höra ordet "hubbkubb" vi ett antal tillfällen den närmsta tiden... Eller??
TACK för en jättetrevlig kväll!! Nu måste jag rusa till jobbet för den här veckans sista arbetsdag, sambon går på semester idag, men själv får jag arbeta en vecka till så att det regnar ute idag gör absolut ingenting, är mer än nöjd över det då min allergi genast blir bättre när det regnar!
Hoppas ni får en riktigt bra dag!
Kramar

6 kommentarer:

Signe 1 sa...

Trevligt att träffa vänner som precis har flyttat in i nytt hus:-)

Jag har oxå en vecka kvar, suuuck!!;-) Håller på att avlida tror jag, hihi...

Må gott!

Kram Sofia

Skrållungar och skärgårdsliv sa...

Hej Bella!

Jag skickade din vinst igår så jag hoppas att du får det i början av nästa vecka! Hör gärna av dig när det kommit fram!
Hoppas allt är bra. Woao vad gott det ser ut med jordgubbs och flädermousse! Det ska tag testa! Har skrivit ut receptet och lagt det i bakboken!
Ha en fin helg!
Kram Nadja

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

snyggt med polkarandigt present papper!

Aratorps Lena sa...

Hej Bella! Snaaart är det semester! Vad fint det blev i ditt "dressingroom"! Kul att se grejerna på plats! Ha en skön sommar! Hoppas ni kommer förbi snart igen! Kram Lena

Aratorps Lena sa...

Ps. Tack för receptet på laxrullarna! Ser supergoda ut! Kram igen!

jessi sa...

skoj att umgås med vänner, det ger energi! Ja inte vann du pris för paketinslagning.. hihi... men de var ju helt ok, en gång hade jag inte papper så det fick bli tidningar! man ville ju ändå att mottagaren skulle få överraskningsmomentet!

KRAMISAR