onsdag 14 juli 2010

Semesterfeeling och gula nyanser...


Från den blomstersmyckade Järnbron inne i Centrum...

ser man åt ena hållet stadens kyrktorn...

och åt andra skymtar hamnen och vid Bäveåns kant ser ni Coffeerooms uteservering dit jag och mina arbetskompisar gick och åt lunch idag, den ena efter den andra droppar nu av och går på ledighet så vi passade på att äta en gemensam semesterlunch ute i solen idag...

Kycklingpasta med Karl-Johan pesto blev det för min del och favoriträtten smakade som alltid jättegott...


Sitter nyduschad i soffan med laptopen i knät och ska snart gå och knyta mig, inget regn, men mörka moln täcker himlen denna onsdagskväll i mitten juli. Har gjort slingor i utväxten och jag är tyvärr rädd för att det inte blev så bra den här gången, vanligtvis göra jag slingor själv en gång mellan frisörbesöken och det brukar bli helt okej, men nu var det som jag skrev igår egentligen dags för frisören att sätta händerna i mitt hår så jag tror slingorna jag gjorde i underhåret som är ganska mörk utan vätesuperoxid inte blev så askblonda som jag tänkt mig utan mer åt det orange-gula hållet vilket jag är allergisk mot, tycker det är så fullt när håret ser hemmablekt och gult ut, men jag ska tvätta håret imorgon igen och så får vi se hur illa det blev, hoppas på att det lite skumma ljuset i badrummet nu i skymningen gjorde sitt och att det ser okej ut när det får torka. Efter förhoppningsvis fyra soliga veckor på havet med mycket salta bad så lär håret bli solblekt och mindre gult, men kan inte hjälpa att jag som så många andra påverkas av hur man ser ut i håret, är man inte nöjd med kalufsen så känner man sig aldrig riktigt fin...

Imorgon väntar jobb och på kvällen blir det 35-års kalas för min fina vän S så nu är dags att krypa i säng så att jag orkar med imorgon!

Kramar ♥

7 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Ja det är inte lätt att få samma nyans på slingorna som aldrig blivit blekta innan, man bör ha olika verkningstider och så vidare. Mitt tips är att köpa en förpackning till och bara göra på underhåret eller köpa silverschampoo och tvätta med. Neutraliserar de gula nyanserna.

Grekland var mysigt och skönt att bara lata sig och låta andra sköta mat och transport med mera!! Träffade ett par från dina trakter tror jag som var supertrevliga!

Nu ska vi städa hemma idag, behövs verkligen!!

Kramar

Mia sa...

Vilka fina bilder från U-valla....fin sommarstad!!

Hoppas allt är super med dig...här är det två dagar kvar på jobbet sen SEMESTER! :)

KRAMAR

Fröken Fräken sa...

Jag satsar på att göra håret mörkare alltid, då behöver man iaf inte oroa sig för orange.. men jag hoppas att ditt hår "ordnade till sig" dagen efter. Man brukar ju alltid vara lite missnöjd när man klippt sig tex, men sedan är det inte så farligt iaf!!

alegni sa...

ha det gott i sommarvärmen, bella. jag kommer tillbaka och läser dina inlägg en annan dag när jag har mer tid. tills dess - njut av sommarvädret! kram
ingela

cecce sa...

Hej!
Hoppas slingorna blev bra till slut. Håller med dej...viktigt att man känner sig fin i håret!!

Befinner mej just nu på västkusten. Sitter på en ö i skärgården utanför Göteborg och njuter i kvällssolen!
Ibland är livet härligt!

Går du på semester nu?

Ha en riktigt fin kväll!
Kramar

Linda Selmi at Selmi Shop sa...

Hej!

Selmi Städservice är ett nyetablerat företag, vilket utför tjänster för både företag, föreningar och privatpersoner.
Vi forsöker desperat å nå ut til alle i Uddevalla. Vi beöver kunder! Om ni har facebook och vill hjälpa oss å förmedla, så sätter vi stor pris på det!

Glöm inte å bli med å tävla på http://dar.blogg.se ochså:-)

Tack på förhand for all hjälp! Behöver ni städhjälp så ring 0762624880 eller mail til selmicollection@gmail.com

Önsker dej en super sommar vidare!

Linda.

Linda Selmi at Selmi Shop sa...

Hemside adressen är: www.selmistadservice.se