måndag 5 juli 2010

Bloggvinst och barnpassning...

Blev jätteglad när jag fick reda på att jag vunnit det här fina väggordet i Skrållungar och Skärgårdslivs tävling igår, TACK!! Väntar på att paketet ska landa i min brevlåda, har nämligen reda bestämt var jag ska hänga upp det!

Att jag älskar barn vet alla som läser den här bloggen då det titt som tätt dyket upp bilder på våra vänners små ögonstenar och ingen är gladare är jag när jag blir tillfrågad att vara barnvakt...

Idag fick jag låna lilla E och det blev ett besök på lekplatsen och lek vid dammen, det är jättekul att kasta i en gul badanka, en blå plastbåt och färgglada bollar i den och se hur vattnet plaskar när man är drygt två år gammal... men vem är det som kikar fram här??

Sambon hittade sin gamla snobben och det är klart att man blir nyfiken och måste hälsa på sin nya polare :)
Så har man landat i soffan framför Lotta på Liseberg denna måndagkväll efter att ha busat med lilla E i ett par timmar, alltid lika roligt att få passa henne, hon är så go tjejen. Det ger mig så mycket positiv energi även om jag så klart är trött nu efteråt, men det är det väl värt för inget får mig att må så bra som att få vara med barn.
Väntar som jag skrev ovan på min bloggvinst som är på väg till mig ifrån Stockholms Skärgård och vill passa på att tipsa om Nadja som skriver bloggen Skrollungar och Skärgårdslivs butik Noga Utvalt som hon driver tillsammans med sin vän Erika och som sen tag tillbaka även har en webshop, perfekt för oss som inte bor i närheten av Dalarö. Kika in och jag lovar att ni hittar en hel del fint som väcker ha-begär.
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
Kramar ♥

3 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Åh, den affären har jag virit några gånger. Dalarö är bara en 15-20 minuter från mitt hem!! Är ofta där i krokarna på sommaren och strosar och numera också besök på minneslunden på väg dit för att minnas mamma. Hon vilar på en vacker plats!

Mysigt med småtjejer som man får låna! Vännerna är nog glada i dig som barnvakt -guld värd!!

Kram

Emma sa...

Hej Sötis! : - )

Hur mår du? Har ni semester?

Läst ikapp mig på din blogg nu & jag blev så sugen på mat då jag såg era trerätters & laxrullarna. Måste verkligen testa laxrullarna i helgen! : - )

O så snyggt ditt dressingroom har blivit. Perfekt att ha ett rum över att inreda till just sitt eget. Vill jag också ha då vi får hus! Hihi!

Barnpassning är riktigt skoj. Ska åka iväg till mina kusinbarn i nästa vecka och jag längtar redan!

O nu måste jag bara inhandla maria ljungstedt nya bok ; - ) Har fastnat för henns böcker. Köpte en idag senast & har läst två stycken bara på någon dag.

Oj nu blev de ett långt inlägg. Sorry! : - )

Ha de så bra!!

KRAMAR i tusen

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan vännen! Grattis till fina vinsten! Mysig dag du och lilla tösen haft! Nu ska jag kika på alla inlägg jag missat! Ha en god fortsättning på veckan! Kram!