onsdag 18 september 2013

Taxfree Shopping...

 
Vårt plan till Grekland var försenat i somras så det blev extra tid i taxfreen och där hittade jag nya  Dolce & Gabbana parfymen Desire...
 
Dagarna går fort och blogginläggen duggar inte så tätt, det kommer bli bättre, men det får ta sin tid. Sedan sist har en helg passerat som inte heller den blev riktigt som planerat, istället för jobb för sambon blev det den här gången sjuksängen med feber så det blev inte så mycket med våra planer. Dock hade jag en trevlig lördagkväll tillsammans med mina kusiner och deras respektive, smarrig mat och bästa sällskapet.
 
Hösten har kommit med besked den här veckan och något som hör till då är byte av den lättare sommarparfymen till en lite tyngre och mustigare. Tycker det varit svårt att hitta parfymer senaste året som jag gillar både doften på och som jag dessutom tål. Gjorde en chansning på Desire och håller tummarna för att den kan bli en favorit!

Hoppas din dag varit bra!!
 
Kramar Bella 

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Ikväll var det höst, har varit inne tre dagar. Förkyld/VAB och trött. Var tog värmen vägen, dags att plocka fram lite varmare kläder. Hade varit skönt med en resa till varmare länder o lite avkoppling!
Ha en skön vecka
Anne-Lie

Nilla Q sa...

Försenade plan kan vara bra ibland;)
Typiskt att bli sjuk nu när hösten kommer, tycker jag inte gör annat än vabbar varenda vecka. Men än har jag själv klarat mig!

Önskar dig en bra dag!

Kram Pernilla