onsdag 4 september 2013

Every summer has a story...

 
En vecka blir snabbt en månad, några månader blir snart ett halvår, tiden går som bekant fort och när jag tänker tillbaka på sommarhalvåret 2013 så har det varit tuffa månader kroppsligt. Under min sjukdomstid de senaste åren har det gått upp och ner, från en dag till en annan, svackorna har kommit och jag har hanterat nedgångarna med vetskapen om att det blir bättre igen, det tar bara lite olika långt tid så ingen idé att stressa upp sig utan bara göra allt man kan för att ta hand om sig på bästa sätt för snabb bättring, helt enkelt ge kroppen de bästa förutsättningarna. 
 
Tidigt i våras tog det stopp, huvudvärken blev intensivare än vanligt och tröttheten tilltog, det hade helt enkelt varit för mycket av allt och kroppen sa ifrån. Trots att jag gjort allt det vanliga för att återhämta mig så vill inte kroppen den här gången och några reservkrafter att plocka utav finns inte. Känner mig inte tillfreds över att det aldrig vänder, det tar på psyket och det positiva tänkandet som brukar driva mig framåt i motgångar och peppa mig själv finns inte riktigt där just nu, har inte tålamod att kämpa för tillfället. Känner mig ganska tom, matt, orkeslös och vill "bara att det ska vända" och det kommer det göra!!
 
Tittade tillbaka lite i bloggen och ser att det mest varit en bilddagbok under en period och det får vara okej, bloggen är inget tvång, men jag saknar att skriva och att läsa era bloggar och kommentera, hoppas att jag hittar tillbaka till det inom kort för det ger positiv energi!
 
Bloggbilderna från sommaren påminner mig om att trots att kroppen och humöret inte varit med mig så har jag gjort mycket trevligt med familj och vänner, åkt båt, varit på semester i Grekland och dessa minnen tillsammans är min historia att ta med in i vintermörkret från sommaren 2013!

Kramar Bella

6 kommentarer:

Kia sa...

Jag hoppas med dig att det vänder snart! Önskar dig en lugn och skön höst.
Kram Kia

Mickis sa...

Jag tror att du hamnat i ett Me skov. Det har ju varit en del i ert liv det sista.. sånt som man bär med sig.. När sambons arbetsplats kursade, att han fick gå hemma en längre tid & sedan fick han jobbet som tar mycket tid...
Det blir en oro som även du burit med dig även om man inte tänker på det hela tiden...

Jag tror det vänder :-)
Har du testat B-12? Jag tar B-12 injektioner när jag hamnar i svackor & tar de då under en längre tid & jag tycker de hjälper.. Ja även om det inte gör mig till en duracell kanin så sover jag bättre & känner mig mer utvilad. Kanske vore ngt att testa om din läkare tror på sånt...

*stor kram*

House of Daisy sa...

Hej fina du!
jag förstår dig och känner så väl igen mig i det du skriver. Tack för att du delar med dig, du är modig och starkare än du tror! Jag tror att vi kan finna styrka i varandra, att känna att man inte är ensam om sina tankar och funderingar ger kraft tillbaka!
kram på dig

mammaxtre sa...

Sköt om dig!

cecce sa...

Gör mig onte att läsa att du har det tufft och att även sommaren tagit på krafterna. Oftast reagerar ju kroppen lite i efterhand när man gått runt och varit stressad över något.
Hoppas att det vänder snart och att du får en lugn, skön och mysig höst. Det är du så värd.

Vilka härliga bilder från Grekland! Åh, vad jag blev sugen på att åka dit:-) Har aldrig varit i Grekland!

Sköt om dig!

Kram Cecce

A House With A View sa...

Det låter verkligen tufft... Vad trist när kroppen säger ifrån. Men du har ett positivt tänk tycker jag som peppar dig med att det kommer bättre perioder.

Många styrkekramar från aka