onsdag 25 september 2013

Höstplantering...

 
Sommarens vita pelargoner byttes i helgen ut mot ljung i krukorna på altanen, dock ser jag nu att bloggerskan glömde spola av krukorna som ser bedrövliga ut :)
 
I lördags morse när sambon åkte till jobbet kunde jag inte somna om utan steg upp och efter frukosten gick jag ut i den kyliga morgonluften och planterade i krukorna på altanen. Älskar lugnet och stillheten på morgonen, dimman som bildas över fälten när solen går upp och tänker varje gång jag är ute tidigt och pysslar att det här måste jag göra oftare.
 
I veckan har kylan kommit med besked och i natt var det frost för första gången den här hösten, med andra ord är det dags att plocka fram ett par tunna vantar till imorgon, stela och värkande händer gillar inte kyla.
 
Hoppas din dag varit bra!
 
Kramar Bella

6 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

jag gillar ju verkligen inte hösten egentligen. men just den här hösten har ju varit fantastisk. Skönt att det fortfarande är fina dagar trots att kylan har kommit!

Ha det bäst!

Kram Anna

Mickis sa...

Hösten är riktigt härlig bara man är rätt klädd :-)

Vad fint det blev i utekrukan :-)

KRam

Villa Ell sa...

Jag älskar hösten så vackert det är ute och tidiga lite kyliga mornar är faktiskt riktigt skönt tycker jag!
Här blir det nog också att planetara om lite i krukorna!

Kram Sandra

House of Daisy sa...

Älskar också hösten, och måste som du, också stoppa in både händer och kropp i varma vantar och kläder, men det är ju lite skönt också, älskar höstens kravlöshet. Krukan blev jättefin, ska fixa till mina där hemma i helgen tänkte jag, får be maken om hjälp med det.
kram kram

Kia sa...

Ska också inhandla lite ljund och nya väggkrukor. Tog in hela alltet igår, orka inte plantera om dom. Sen kan det vara kul att köpa nytt också. De andra har hängt med ett tag!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Ps. Mina vantar hade fått fötter i morse. Hm får nog fråga en viss dotter tror jag!

Home2tiny sa...

Jag älskar hösten, höstmänniska som jag är. Måste ta tag i utekrukorna o plantera lite. Ha en mysig helg. Kramisar Tina