torsdag 19 september 2013

IKEA:s pappersavdelning...

 
Jag har hittat en ny favorit...
 
 
Pappersshoppen på IKEA...
 
 
en godispåse för den pysslige och här finns presentpapper, silkespapper, snören, presentlådor och påsar i alla dess färger...

 
Man hittar även anteckningsböcker och lampskärmar i papp mm..

Har läst mycket positivt om pappersshoppen på IKEA som finns på flera av de blågula varuhusen och nu har jag själv äntligen spanat in den (gillar att ha ett nybyggt IKEA 5 min bort) och jag blev inte besviken. Ser fram emot att få gå loss där till jul och det är helt klart dags för en påfyllning av presentpappersförrådet inom kort. Jag är en av dem som har ett lager med papper i olika färger och snören hemma, klart man måste vara förberedd för presentinslagning :)

Blev ett snabbt besök tillsammans med sambon på IKEA ikväll då han skulle köpa en garderob till jobbet så nu har även han gjort premiärbesöket så där ett halvår efter oss andra. Att gå i affärer på ledig tid är inte hans grej och det finns ingen som kan gå igenom varuhuset så fort som han, målinriktad på det han ska köpa och sen är det fokus på att hitta snabbaste vägen till kassan.
 
Det bästa med dagens snabba IKEA besök var inte pappersshoppen utan att vi sprang på tre fjärdedelar av familjen F. Kul att ses och de goa kramar från småtjejerna gjorde min dag! Ser fram emot att ses på söndag för en födelsedagsfika för lilla A som fyllt 2 år.
 
Kramar Bella

4 kommentarer:

cecce sa...

Ah! Har helt missat denna avdelning på Ikea! Tack för tipset. Ser inspirerande ut:-)

Hoppas allt är bra med dig!

Kram Cecce

Kia sa...

Det har jag helt missat!! Dags att ta sig en sväng till ikea verkar det som.
Min man är lite lätt allergisk mot ikea och vill inte vara där längre än nödvändigt. : )

Ha en toppen helg!
Kram Kia

Home2tiny sa...

Måste til Ikea nuuu. Både för att spana in den här avdelningen o att fylla på ljusförrådet. Kramisar Tina

Therese sa...

Jag var med där en sväng sist då jag var på Ikea som vanligt var det jag ville ha slut så jag köpte bara presentlappar. Få se om det finns nästa gång. kram