söndag 1 september 2013

1 september och 7 år tillsammans...


För en vecka sedan möttes vi av ett strålande varmt sommarväder när vi kom hem ifrån Grekland, det var betydligt mer sommar här hemma än när vi lämnade Sverige en vecka tidigare...


Vi passade på att ta tillvara på den fina sensommardagen och åkte ut med båten, inte lika varmt i vattnet så klart, men härligt ändå...


1 september är nu här och så även hösten och skördetid så igår tog vi upp rotfrukter och lök ur odlingslådorna och andra omgången sallad, dill och persilja som jag sådde för några veckor sedan har nu också vuxit till sig...Vi gjorde rotfrukter i ugnen till köttet och det blev riktigt gott!

Sommar har övergått till höst i helgen och det känns ändå helt okej, efter en vecka på jobbet är man inne i vardagsrutinerna igen och sommarens upplevelser får bli fina minnen att ta med sig in i höstmörkret och vinterkylan. Har inte riktigt vant mig vid att det redan vid nio är mörkt ute, men var sak har sin tid och lika fort som sommaren gick kommer förhoppningsvis vinterhalvåret gå.


Idag är det 7 år sedan jag och sambon blev ett par, känns som en lång tid och mycket har hänt sen vi träffades. Tack för att du stått vid min sida i med och motgång. Älskar dig!!

Kramar Bella 

5 kommentarer:

Kia sa...

Grattis till era 7 år! Vi kör 17 år i år. :)

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Lotta sa...

Så gott det ser ut! Visst är det en härlig tid nu med alla läckra grönsaker.


Vad fint du skriver om er kärlek Bella! Grattis till era sju år <3

xo

Mickis sa...

GRATTIS till era 7 år :-) Hoppas ni får njuta av många fler lyckliga år tillsammans :-)

Det går snabbt att hitta tillbaka till vardagen igen... Men vi får hoppas att vinterhalvåret går lika snabbt som sommarhalvåret :-)

Kram

Karin Svedjelind sa...

Va härligt ni haft det på semestern!
Grattis på 7 års dagen tillsammans!!

Kram/karin

Kalkstenssommar sa...

Grattis!

Härligt med stor kärlek.

Kram L