lördag 1 juni 2013

Välkommen juni, välkommen sommar...

 
Minnen från en fin båttur förra året...
 
Om förra sommaren var en av de sämre vädermässigt får vi tro att en kanonsommar väntar oss med mycket sol och värme i år. För min del blir det sen semester och jag kommer inte börja förrän vecka 31. Känns galet långt dit just nu så bäst att inte fundera så mycket över att jag kommer sitta instängd på kontoret när de flesta vänner är lediga i juli.
 
Började lördagen med träning och städning här hemma, skönt att göra bort det direkt för att sedan med gott samvete kunna lägga sig i solstolen på altanen och njuta av juni-solen med en bok. Nästan kvalmigt varmt har vi haft här på Västkusten idag fram tills för ett par timmar sedan då himlen öppnade sig och regnet och inte helt oväntat åskan kom.
 
Sambon har jobbat nästan hela dagen och är måttligt road av ett tidsredovisningsprogram som inte fungerar som det ska efter uppdateringar så han är inte det mest muntra sällskapet denna lördagkväll så jag tror det får bli lite bloggläsning och Mons Kallentofts Vattenänglar för min del.
 
Hoppas du haft en fin dag och får en skön söndag!
 
Kramar Bella

6 kommentarer:

Rosie sa...

Härligt med Juni och försommar! Du får ta vara på kvällarna och helgerna innan du går på semester.. Men när många ska tillbaks till jobbet då har du ditt kvar, gött!:) Stor kram!

Lotta i USA sa...

Ja hej juni och sommarfeeling!


Precis som Rosie skriver.... kvällarna och helgerna blir bra att njuta av innan semestern.


Ha en fin helg och stor kram
Lotta

Mickis sa...

>Ja pust vad varmt det var igår.. men härligt!
Hörde åskan på håll, var nog hos dig ;-) & de mörka molnen vandrade runt men inget regn hos mig.. grått idag så det kanske kommer... ;-)

Hoppas sambon fick ordning på dataprog :-)

Kram

cecce sa...

En underbar tid just nu: Allt är så vackert ute så man blir helt tossig:-) Hoppas du hinner med lite sommarvila mellan varven trots att du ska jobba. Å andra sidan har du allt ditt sköna kvar när vi andra börjar:-)!!

Hoppas du haft en riktigt skön helg!

Kram Cecce

Villa Ell sa...

Ja man får passa på att njuta dessa dagar... det har ju varit underbart ute!!!
Vi fick också regnet, men det var behövligt!
Skönt att få allt gjort på morran så man kan ta det lugnt och göra vad man vill resten av dagen!

Ha en fin måndag!
Kram

Nilla Q sa...

Ja, lite jobbigt är det när man har sen semester. Men tänk vad skönt för dig när de andra kommer tillbaka och du har din ledighet framför dig!

Kram Pernilla