måndag 3 juni 2013

Ny vecka...

 
Kortärmad tisha, kjol och sandaler blev dagens klädsel och för första gången den här sommaren lämnades den långärmade tröjan/jackan hemma i morse. Det har varit ännu en riktigt fin sommardag här på Västkusten och man vänjer sig fort med den sköna värmen som är rena medicinen för min kropp. Jag njuter utav att kunna ligga i solen på altanen och hoppas på att det fina vädret håller i sig fram till helgen då det blir långledigt...

 
Just nu är den här boken mitt sällskap på altanen och den är bra, kanske inte riktigt i klass med de tidigare deckarna om Malin Fors, men jag har bara läst drygt 100 sidor så det kan ju ändra sig...
 
Hoppas din vecka börjat bra!
 
Kramar Bella

10 kommentarer:

mammaxtre sa...

Det är så himla mysigt att sa en bok. Att sommaren äntligen är här är också mysigt!

Ha det fint

Nazima sa...

Ja, vi får hålla tummarna att värmen håller i sig i långhelgen!
Skönt att slippa jacka/tjock tröja nu:)

Kram och ha en fin vecka!

Home2tiny sa...

Jag håller alla tummar jag kan att solen strålar på fredag när vi ska fira sonens student. De andra deckarna av Mons har varit suveräna, måste läsa denna med. Njut nu vännen o ha det bäst. Kramisar Tina

TIDSOPTIMISTEN sa...

Ja jag hoppas också vädret håller i sig nu, då vi har både student, nationaldag och långhelg - hade inte varit helt fel med massor av sol då ;)

Kram Ullis

Kia sa...

Vädret är lite knepigt här. Vi har haft åska och regn igår men varmt. Idag var det kallt och blåsigt. Vart är det varma vädret de lova?? Hoppas de kommer till helgen då vi ska segla hem båten!!

Ha en toppen dag!
Kram Kia

Helenas loggbok sa...

Super bra med boktips igen! Nu ÄNTLIGEN har vi fått lite sol och värme på kontinenten! Som vi har väntat... Hoppas att det fina vädret håller i sig hos dig!
Kram
Helena

Mina finaste... sa...

Visst är det härligt med sommarkänsla :) Jag läser också deckare just nu...eller snarare hinner två rader innan bebis vaknar...men ändå. Deckare hör sommaren till!

kram, kram

cecce sa...

JAAA! Nu hoppas vi på mycket sol och värme:-)

Önskar dig en riktigt skön ledighet och nationaldag!

Kram Cecce

A House With A View sa...

Vad mysigt med bokläsning i fint väder :)) Hoppas boken blev bättre allt eftersom. Idag har det varit strålande väder - lovely!

Stöööörsta kraaaaaaaaamen aka

Therese sa...

Härligt med bokläsning. Få se om jag orkar öppna boken jag tog med på resan ;) kramar från mig