torsdag 20 juni 2013

Underbar sommardag!!

 
Vilken underbar sommardag vi haft med 25 varma grader och strålande sol hela eftermiddagen, så härligt!! Svensk sommar när den är som bäst helt enkelt!!
 
 
Midsommarhelgen har börjat och förhoppningsvis har alla trafikanter kommit fram välbehållna till sina stugor och andra platser där midsommarfirande väntar. Som vanligt var det galet mycket folk i matbutiken vid lunchtid och jag var glad att vi bara skulle ha ett par saker jag missade igår och snabbt kunde åka vidare hemåt där grannens trädgård för tillfället är så vacker. Förutom typiska midsommarblommor som prästkragar finns de flesta vanliga arter och bildar tillsammans en blomsterprakt som är en fröjd för ögat...
 
 
Imorgon blir det klassisk midsommarmat som sill, färskpotatis och jordgubbar och de förberedelser som ligger på oss inför morgondagen är klara och för att avsluta denna vackra sommardag på bästa sätt grillade vi ikväll laxfiler och gjorde en stor sallad. Det växer så det knakar i odlingslådorna och man blir fort bortskämd med den goda egenodlade salladen, mums är det!!
 
Vill nu önska dig en riktigt trevlig midsommarhelg och så håller vi tummarna för att vädergudarna vaknar på sitt allra bästa humör imorgon!!
 
Kramar Bella

3 kommentarer:

Lotta sa...

Underbart Bella! Njuter av dina bilder och fina text...<3

Hoppas det blir soligt och varmt till midsommar!

Stor kram till dig!

Lotta

Home2tiny sa...

Kikar in o önskar dig en skön o mysig midsommar. Kramisar Tina

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Önskar dig en riktigt ljuvlig midsommar Bella.

Kram Carolina