tisdag 5 juli 2011

Jelly Bean och Hello cupcakes!






I den här färgstarka kartongen som jag fick i födelsedagspresent av sambon...


 fanns det här fina vita våningsfatet...


ifrån Jelly Bean...


Fatet kommer användas flitigt till cupcakes och andra godsaker, kanske kan Leila ge tips på något gott i kvällens program av Leila bakar i Frankrike som snart börjar på tv4...

Sommartid är det inte många program jag följer på tv:n, men Allsången på Skansen på tisdagarna är tillsammans med Leila bakar i Frankrike favoriter som jag ogärna missar denna sommar. Ni har väl inte missat att Leila kommer ut med en ny bok i höst som enligt henne själv är världens sötaste lilla bok om cupcakes och whoopies och som har fått namnet - Hello cupcakes! Utgivningsdatum är den 23 september, men boken går redan nu att förhandsboka på Adlibris.

Så här har Leila sagt om sin nya bok:

I min femte bok fokuserar jag på det pittoreska och söta livet och gör en bok som är en ljuvlig liten presentbok. Hello cupcake! Är en liten juvel som är fullspäckad med fantastiska färger och pasteller. Boken är perfekt inspiration för alla som planerar kalas både för stora och små. Recepten är noggrant provbakade och är alla mina favoritcupcakes och nya favoriter är trendiga whoopies som just nu är superpoppis i både Storbritannien och USA. Whoopies som bakas på en cupcakeliknande smet påminner om franska macroner men är betydligt enklare att baka. De små kakorna fylls med goda frostings i olika smaker.

I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och lavendel cupcakes och mazarincupcakes. Ibland whoopiesrecepten hittar ni spännande Smore’s whoopies, Black and white whoopies, Hallonwhoopies och Peanut butter whoopies.

Känns som ett givet bokköp till hösten!! Eller vad säger ni?

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Therese sa...

Jättesnyggt kakfat!! Ett sådant står uppskrivet på min önskelista! Leilas nya bok kommer garanterat bli köpt utav mig i alla fall, älskar alla hennes tidigare böcker.
Ha en fin kväll! Kram!

A House With A View sa...

Nääääääääääääää, aviiiiiiiiiis!! Hihi. Sååå himla jättefint fat!!! Jag vill också ha!!! Lycko dig!! Stooort grattis också så klart :))

Kraaaaaaaaaaam aka

Katrins vardagstjat sa...

Rackarns vad fint det var! Jag har också ett jag är ganska nöjd med, i vitt med lite äldre stil. Men det där skulle jag ju inte tacka nej till heller :)

Lite tråkigt att jag är glutenintolerant och inte kan njuta fullt ut av allt gott hon gör..men men.

Ha en underbar dag nu
kramkram

Fairytale sa...

Jättesnyggt fat och boken kommer nog att bli inköpt. Cupcakes fick jag smaka på för första gången i midsommar på ett bröllop och de var gudomligt goda.
Önskar dig en härlig dag!
Kram

Nazima sa...

Görfint kakfat, kan riktigt se framför mig massvis av söta små cupcakes på detta fat:-)
Tack för boktipset, låter som ne bok heeeelt i min smak. Har A piece of cake och One more slice som jag båda älskar, så denna måste jag definitivt införskaffa!

Ha en underbar kväll! Här ska det packas upp saker från IKEA-shoppnigen tidigare idag och monteras säng till lilleman som vuxit ur sin själsäng.
KRAM

MIN LYCKA ♥ sa...

ojojooj..nu blir jag avis!!! snyggt!!

Er altan kommer bli toppenfin, stor och rejäl, perfekt!

Sweet Passion sa...

ja älskar verkligen jelly beans kakfat.en sådan skulle jag inte tacka nej till.ursnygg.