måndag 11 juli 2011

Sol, regn, sol och tråkiga besked...


Starten på årets semester har varit blandad, min kropp har sagt ifrån ordentligt efter lite för intensivt arbete senaste tiden och jag har haft några tuffa dagar så här i början av min ledighet därav min frånvaro här på bloggen. Bästa medicinen är att få vara vid havet så i lördags åkte vi ut och la oss vid en kobbe i det soliga sommarvädret...

Temperaturen i solgasset var över 25 grader och i vattnet var det härliga +20 så många dopp blev det under eftermiddagen...Sambon passade på att tvätta vattenlinjen på båten innan vi senare på kvällen drog igång grillen...

Att få sitta vid havet med solen i ansiktet är det bästa jag vet...


Det verkar vara väderväxlingarnas sommar i år och vi hade inte mer än hunnit äta upp vår mat innan himlen blev svart och ett kraftigt regnoväder drog in...Resten av kvällen tillbringades under kapellet med värmeljus och en bra bok, mysigt det också...Väderväxlingarna fortsatte och när vi vaknade i söndags hade regnmolnen dragit förbi...

och vattnet var helt spegelblankt tidigt på morgonen...

När vi åt frukost ett par timmar senare hade vinden tilltagit lite och havet börjat krusa sig lite lätt, men jämnfört med förra sommarens kraftiga vindar så var detta inget...

Ett dygn till havs och sen lite egentid här hemma då sambon återvänt till båten har startat min semester. Skönt med havsluft och jag hoppas på att det blir fler sköna dagar på båten under semestern. Den här måndagen började med en välbehövlig klippning av håret inne i stan innan dagen tog en oväntad och tråkig vändning. Sambon fick efter lunch beskedet att det företag han arbetar på kommer att lägga ner sin verksamhet. Känns så klart jättetråkigt och tankar på den ovissa framtiden har gnagt under eftermiddagen och kvällen, men vi får hoppas och tro på det bästa.

Nu ska jag efter ett mysig besökt hos min goda vän A gå och knyta mig och försöka få några timmars sömn.

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

millandante sa...

Så tråkigt att höra Bella... hoppas verkligen att det reder upp sig till det bästa med arbete för sambon så fort som möjligt!!

OCH att du och han får en fin semester, bilderna, som är fantastiskt fina, vittnar om en bra början... så mysigt, även med regnet!:) Och du, tänk att efter regn kommer ALLTID sol...!
Kram till er båda!!

En helt vanlig mamma sa...

tråkigt med såna besked, det ordnar sig säkert.
Men underbar båttur ser det ut som, alltid lika avis på alla som har egen båt, sambon är inte alls båtmänniska vilket jag är.
kram Ulrika

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Vilka tråkiga besked, hoppas att det ordnar sig.
Underbara bilder från härliga havet! Längtar sååå tills vi har en båt där vi alla kan övernatta och ha de så där mysigt. Nu får vi nöja oss med härliga dagsutflykter.
Sköt om dig vännen och ha en skön start på semestern!
Styrke kram Lotta

Anne-Lie sa...

Sol o salta bad är som balsam för skälen! Läste i tidningen om det tråkiga som har hänt! Men hoppas att ni kan njuta av er semester ändå!

Anne-Lie

Anne-Lie sa...

Själen stavas så här!

Sorry!

Susanne sa...

Tråkiga besked, jobbar han på Onoff? Hoppas iallafall att det löser sig och att ni får en bra semester :)
Bilderna talar sitt, helt fantastiskt fint.

Kramen

Zandra sa...

Å vilka underbara sommar bilder, blir sugen på att åka ut på havet :-)

Tråkigt det där med din sambos jobb... men allt löser sej! Jag lovar.

Ja bloggmiddagen förra veckan var jättemysig och tjejerna var lika härliga som man tror :-)

Försök att ha en fortsatt skön semester.
KRAMAR

Åsa sa...

hej gumman!! Hörde vad som hänt. fy och usch!! Förstår att det känns tufft, Men känner jag herr H så fixar han nått nytt spännande snart!!! Hälsa honom och kramar från oss!!

Emma sa...

Hej bloggisvännen där!

Massa fina & underbara bilder du bjuder på : - )

Gör mig ont att du haft en tuff start på din semester! Hoppas verkligen att du fått vila upp dej & känner dej piggare nu så att du kan njuta till fullo av din semester!

Blir ju inte mindre sugen på att köpa en båt när man ser era bilder! Hur mysigt som helst kan jag tänka att mysa i båten med tända ljus när de regnar ute : - )

Hoppas ni har en underbar lördag!

Stora Kramar

Ps. Roligt att se ett kort på dej även om de var på "fel håll" ; - ) Hihi!