måndag 25 juli 2011

Regnig semesterstart och prylar med text...


Cult:s vita tvålpump har fått flytta in här hemma...


liksom två burkar till tvättmedel som jag fyndade på Ullared till bra pris när vi var där på vägen ner till Skåne för drygt en vecka sedan...

I plåtburkarna finns en plasthink att hälla tvättmedlet i liksom en skopa...

Vädermässigt kunde starten på semestern inte varit var tristare, regn och 14 grader var det som mötte mig när jag klev upp imorse efter en lång sovmorgon. Är ordentligt trött och sliten och kroppen mår inget vidare, men förhoppningsvis så ska semesterledigheten hjälpa mig att komma i fas igen. Jag har inga stora planer för semestern utan har bestämt mig för att ta dagen som den kommer nu när sambon ändå arbetar. Vill och orkar jag göra något så bestämmer jag det dag för dag beroende på dagsformen.

Igår träffade jag mina föräldrar som var i stan och blev bortskämd med både en trevlig lunch, fika o tvålpumpen ovan, TACK! Efter en seg start på dagen ringde jag min goa vän K vid lunchtid och det slutade med att jag en stund senare satte mig i bilen och åkte ner till henne och umgick med hennes fina familj i ett par timmar och så avslutade vi med ett par timmars strosande inne i Stenungsund själva. Så mysigt och även om barn är det bästa jag vet och inte har det minsta ont av att vännerna har med sig sina små guldklimpar när vi ses så var det mysigt att få sitta och prata ostört och bara strosa runt själva i butikerna en liten stund. Tack för i dag K, det här får vi göra om snart igen!!

Nu ska jag gå och knyta mig efter en trevlig dag och hoppas på att vädret är bättre imorgon, för det sånt här gråtrist höstrusk vill jag inte ha resten av semestern!

Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

Linda - Harmony Home sa...

Tack snälla du!:)

Låter som du har fått en riktigt trevlig start på semestern, även om vädret inte varit så bra:)

Hos oss har vädret varit riktigt fint de här dagarna, så det känns lagom roligt när jag nu börjat jobba igen. Men så där brukar det vara, soligt och fint när man jobbar och regn och kallt när man är ledig. Typiskt!

Kram på dig

Fairytale sa...

Visst e tvättmedelsburkarna fina, har själv oxå fyndat dem på Ullared :) Får väl hoppas att vädret vänder så man kan få lite sol och värme. Har dock börjat jobba igen men vill ändå ha sol och värme!
Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!
Kramiz