söndag 3 juli 2011

Bokläsning i kvällsolen efter ännu en målardag...


Svenska deckare är favoriter och jag läser ett antal varje år, nu var det dock ett tag sedan jag läste något och Marie Ljungstedts senaste bok har blivit liggandes här hemma fram till ikväll då jag började läsa i den igen...

Här på Västkusten har vi haft ännu en dag med tryckande värme, trots att det varit ganska molnigt större delen av dagen så har det varit temperaturer på mellan 25-30 grader. Även om en dag till havs lockade i värmen så har jag fortsatt att måla mina fönster som känns som ett evighetsprojekt, men nu är alla på huset färdigmålade, äntligen... Återstår den trista skrapningen, men gott att kunna bocka av målningen på att göra lista. Fönster och dörrar på maskinhallen får vänta lite, men min tanke är att få gjort de så fort som möjligt.

Efter avslutat arbete satte jag mig i kvällsolen på altanen och läste i Mari Ljugstedts senaste bok som verkar lika bra som föregångarna. Idag hade jag dock lite svårt att koncentrera mig då tankarna är splittrade och jag känner en tomhet och sorgsenhet, tårarna har bränt i ögonen i hela dagen. Inte så man vill ha det, men man kan inte vara på topp jämnt...

Hoppas ni haft en toppenhelg och att ni får en bra start på den nya veckan oavsett om ni är semesterlediga eller måste ställa väckarklockan för att stiga upp till arbetet imorgon bitti!

Kramar Bella ♥

11 kommentarer:

Kia sa...

Läsa ska jag göra nu på semestern. Har inte haft tid innan och sen så spar jag det lite till just när man är ledig.
Hoppas du får en härlig vecka.

Kram Kia

Kia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Hej Bella!

Så skönt för er att fönstermålningen är klar :)

Låter härligt med en mysig stund i värmen med en bok :)

Oavsätt vad det är som gör dig ledsen, så får man känna så ibland. Precis som du sa, så kan inte alla dagar vara på topp.

Många kramar Carolina

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Ser härligt ut med en stunds bokläsning i kvällssolen. Visst är det en skön känsla när något kan prickas av på att göra listan, ler. Håller med om att alla dagar inte är på topp. Hoppas att du får en bättre dag imorgon.
Önskar dig en fin start på veckan!
Stor kram till dig
Lotta

Therese sa...

Jag gillar också Marie Ljungsteds böcker! Att sitta i en solstol tillsammans med en bra bok är verkligen avslappnande!
Hoppas att du får en bra vecka!
Kram

millandante sa...

Nä vännen, det är inte alla dagar man är på topp, och det är väl bara så att det är känslor som behöver ut... hoppas de kom ut idag och att det blir en bättre dag imorgon!

Jag är ju ingen deckartjej (jag blir för rädd hihi) så dessa har jag inte läst, men det såg mysigt ut där i solen, kors vilken värme vi har!! Nu ska jag krypa ner och läsa, sov gott!:)
Kram

mitt skärgårdsliv sa...

Jag läser oftast bara när jag har semester fast man gott kunde göra det under vinterns mörka kvällar. Har redan hunnit läsa en bok och är på den andra :) Önskar dig trevliga läs stunder!

cecce sa...

Vilka härliga sommarbilder du bjuder på!:-)
Ser riktigt skönt ut där i solstolen:-)
Målning kräver en del vila. Det är ett ganska tufft jobb det där.

SV: Tack! Jag har haft det bra. Det var skönt att bara fly fältet ett tag och släppa taget. Har en del ouppklarade saker som jag hoppas kunna lösa sig i sommar för att jag helt ska kunna gå vidare. Hoppas:-)

Stor kram

Anne-Lie sa...

Tack för din omtanke, jag nu är jag bättre tyvärr har jag kört min kropp i botten den här våren. Men nu väntar ledighet, och friska vindar. Tråkigt att du känner så, men skönt att du är så ärlig! Det är så få som vågar erkänna det. Hoppas du får en skön vecka, kan ibland sakna dom arbetsuppgifterna du har. Men nu är arbetar jag i en annan värld, med ett arbete som oftas inte styrs av månader utan terminer!

Ha en skön vecka, men var är solen idag!!!!!!
Kram Anne-Lie

VITA NYANSER sa...

Det lät som en bra sak att göra när man inte är på topp. Då är det bara att ta det lugnt och försöka (inte lätt!!!!) säga till sig själv att det är ok att känna så där och göra det bästa av den dagen. Det är en kamp ibland, då får man njuta av de dagar man känner sig bra till mods.

Sköt om dig!
Stoooor kram L-L

Finurliga Fröken sa...

O vilken härlig sommarbild! Hoppas att du kun de njuta lite av läsningen och värmen även om de var en tung dag. Kram