tisdag 12 juli 2011

En måndagkväll i Fjällbacka...


Igår kväll blev det ett spontanbesök i Fjällbacka för att hälsa på min goa vän A och hennes lille pojk N, och vi började kvällen här på lilla berith för att stilla hungern i våra kurrande magar...



För min del blev det en smarrig pasta med skaldjur...



Mätta och belåtna gick vi vidare till den trevliga affären med det passande kustnamnet Tång som finns i det här vita huset för lite butiksspan...



På damavdelningen hittar man märken som Odd Molly, Filippa K, Maison Scotch, By Malene Birger, Maria Montazai m fl...



Barn, dam och herrkläder blandas med snygga inredningsdetaljer...



Svart o vitt, helt i min smak...



Ljuvliga pasteller...



Som ni ser så finns det något för alla smaker och ett besök på Tång rekommenderas för Er som har vägarna förbi Fjällbacka i sommar...



Något köp blev det inte för min del den här gången, men väl en promenad ner till hamnen...


Där vi köpte oss var sin glass...



Gästhamnen såg ut att vara så gott som full denna måndagkväll i juli, segelbåtar och motorbåtar i skiftande storlekar låg förtöjda vid bryggorna och det märks att allt fler nu är semesterlediga...



En nöjd kille med glassen i högsta hugg efter en stund på lekplatsen...



Trots alla båtar i gästhamnen var det långt ifrån fullt här på Bryggan vid sju-tiden igår, men jag gissar att det fylldes på senare under kvällen...


Efter besöket nere i det mysiga kustsamhället så åkte vi hem till A där vi tittade på Lotta på Liseberg som i alla fall jag tyckte var riktigt bra igår, bra artister och skön stämning i publiken!

Stort Tack till A och N för en jättemysig kväll igår!!

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Ser ut som en härlig dag och butiken ser väldigt intressant ut. Ha en fortsatt härlig semester! Kram!

Therese sa...

Fjällbacka såg verkligen mysigt ut! Vilken härlig inredningsbutik, när man går in i en sådan affär så kliar det verkligen i inredningsfingrarna! Kram!

cecce sa...

Åh, vilket ställe!!! Ser fantastiskt fint ut. För att inte tala om butiken!! Kunde du hålla dig från att köpa något?? Verkar svårt om du frågar mig:-)

Fortsätt njut!

Stor kram

A House With A View sa...

Wow vilken dag!!!! Sååå vackra bilder och butiken, say no more, vill ha ALLT, haha!! Riktigt snygga tunikor!!! Och den där pastatallriken ser ju riktigt smarrig ut!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

mina finaste. sa...

Visst är det härligt med vänner och att bara ha det bra tillsammans :D
Vi åt supergott grillat igår men jösses vad mumsig din Fjällbackamat såg ut!

Det är verkligen en pärla och kanske mitt favorithugg i Bohuslän. Var där förra året och fotade i samma butik som du :

http://minafinastesaker.blogspot.com/2010/07/valkommen-nya-veckan.html

:D De har så mkt fint att det nästan är lite farligt att gå in.

Ha en skön dag!
Kram

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Tack så mycket för dina snälla ord Bella! Det var skönt att höra när man som jag inte hinner med bloggen lika mycket just nu :)

Men jag har startat en blogg igen för familj och släkt så det känns roligare nu när man klurat ut den biten. Jag ville inte blogga för öppet om dottern men samtidigt vill jag att långväga nära och kära får ta del av vårt liv :)

Kram!

Helenas loggbok sa...

Hej!
F'låt, f'låt att jag inte är någon bra bloggvän just nu. Tiden räcker inte till för att vara vid datorn just nu. Har ju så mycket som jag vill hinna med under veckorna i Sverige.
Vilka härliga bilder du visar från kusten. Hoppas vi får en fortsatt härlig sommar. Hittills har vi haft det hur bra som helst. Såg att ni börjat med altanbygget. Gissar att det kommer bli skönt när den är klar! Vi får vänta och bygga vår altan till nästa år, men hu så skitigt det blir inne när man inte har något att gå på innan man stiger in. Det är inget kul att sitta i gruset just nu, men allt kan ju inte bli klart på en gång.
Ha det så gott och åter igen så är jag ledsen att jag inte är en bra bloggvän. Blir så glad när du skriver något hos mig och det känns uselt att inte ge tillbaka, men jag kommer igen i höst igen!
Kramar från Blåvik!
Helena

Malena sa...

Som vanligt; härliga bilder! Du borde bli turistambassadör för västkusten :)

Ha en skön sommar!

Annas inspiration sa...

Vilken underbar dag & jag gillar utflyktmålen :)

Hoppas du mår bättre vännen
Kramar