lördag 15 maj 2010

Grattis lilla tjejen...


Tycker inte det är länge sedan jag firade min 30-års dag och lilla E var nyfödd, hon var beräknad att födas dagen efter mitt kalas så jag hoppades på att den lilla dockan skulle vänta med att kika ut tills efter min fest så att hennes föräldarar skulle kunna vara med vid firandet, nu var det en liten tjej som bestämde sig för att komma tre veckor för tidigt och klädd i en röd och vitprickig klänning fick följa med på kalaset och var så söt och snäll att hennes föräldrar kunde stanna betydligt längre än vad jag vågat hoppats på...


Tiden går fort och igår fyllde goa tjejen redan 2 år och idag firades hon med tårta och paket...


En liten rosa och lila vagn med div trädgårdsverktyg, vattenkanna mm i väl inlslagen tillsammans med ballonger med tjejens namn på fick bli våran present till födelsedagsbarnet...


Tror att presenten var uppskattad...
Har ägnat lördagen åt att samla positiv energi genom att sysselsätta mig med trevliga saker utan någon tidspress eller stess, vi började med ett snabbesök på båtdagarna som anordnades inne i stan, hann inte mer än komma ur bilen innan det började regna så det blev ett kort besök innan vi gick till Lejas Café och fikade med C och M som väntar sitt första barn om mindre än en vecka, fick känna lite bebissparkar och önska lycka till inför förlossningen innan vi åkte vidare och köpte med oss bukett blommor som vi överlämnade till vår gamla granne Å som firade sin 28-års dag idag. Blev ett kort besök då det pågick stenläggning för fullt hemma hos det födelsedagsbarnet, hann i alla fall få 10 minuters gos med lille A som nu är drygt en månad gammal och söt så jag funderar på att kidnappa honom :)
Avslutade vår lilla rundtur med ett supertrevligt 2 års kalas för lilla E, god mat och tårta bjöds det på liksom många barnskratt vilket var ett perfekt sätt att tillbringa lördagseftermiddagen.
Efter en dag där feelgood kontot fyllts på med positiv energi ifrån goda vänner och deras barn är det nu snart dags för sängen och jag hoppas ni haft en riktigt skön lördag!!
Kram ♥

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bella du får inte kidnappa våran lilla Krabba men du får gärna låna honom hur mkt du vill "nästan" ;-) kramar

Susanne sa...

Tack för dessa gulliga ord. Jag säger detsamma om din fina blogg.

Kram fina du

Jenny sa...

Låter som du haft en riktigt härlig dag igår :-) Skönt med all positiv energi såna dagar!

Kram Jenny

mariaemb. sa...

Oj så tårtsugen jag blev nu! Dags för lunch kanske.....

Viket fantastiskt hus din morfar växte upp i! Tänk om man kunde få vakna och sätta sig med en kopp te på verandan.... Ni har inga planer på att att över det?

Hoppas du hafte en riktigt härlig långhelg och att du är piggare igen! STor kram

Karin sa...

Hej vännen,
Tack för din fina kommentar! Blev så glad!
Vilka härlig bilder från kalaset, tårtron såg otroligt fantastiskt goda ut!
Du är duktig som kämpar på!
Jag hoppas du har en mysig söndag!
Kramar

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Det låter som du haft en Toppenhelg! Visst behöver man tanka kroppen med massa positiva saker för att orka, jag håller med dig fullständigt! Jättefina o söta bilder på Lilla E. Ha en bra vecka! Kramis Therese

Ann-Louise sa...

Härligt att höra att du tankat med bra känslor och mår lite bättre i sinnet. Vänner och fram för allt barn har den förmågan oftast ;-)

Önskar dig en fin vecka också!

Kramar