fredag 21 maj 2010

Snart är väntan över...


Nu är väntan snart över och i nästa vecka är det premiär för SATC 2...

Hittade ett gäng med bilder ifrån nya Sex and the city-filmen och vem ser inte fram emot det här spännande mötet... Carrie och Aidan återser varandra under tjejernas resa...

Någon mer än jag som skulle velat göra Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda sällskap??


Fick ett sms ifrån goa Å som undrade om vi skulle gå och se filmen tillsammans och samtidigt passa på att gå ut och äta något gott...


Självklart svarade jag JA!! Biljetterna är släppta så bara att boka för alla er andra som liksom jag längtat efter premiären!


God Morgon!

Fredag morgon och ännu en arbetsvecka är snart till ända, jisses vad fort tiden går, halva maj är redan avverkad och vi närmar oss sommarmånaden juni med stormsteg. Vaknade även denna morgon med huvudvärk och kände mig inte ett dugg utvilad. Har så svårt att somna på kvällarna pga min värk, att ligga och inte kunna somna trots att man är jättetrött är så frustrerande, hjärnan snurrar för fullt med tankar på allt mellan himmel och jord och jag önskar ibland att jag kunde trycka på stop-knappen. Kom på igår kväll att om jag kunde komma ihåg alla bra ideér som jag klurar fram under mina timmar i sängen som jag inte sover så hade jag kunnat skriva en riktigt intressant blogg med en bra blandning av underhållande och tänkvärda inlägg med grymma formuleringar :)
Ja ja, nu ska jag åka till jobbet och önskar er en riktigt bra fredag och början på helgen!!
Kramar ♥

11 kommentarer:

Susanne sa...

Stackare, lider med dig. Hoppas att det snart vänder för dig och att du kan känna dig lycklig och glad. Denna film är ett måste ;o)

Kraam

Mia sa...

MÅSTE SEEEEEEEEE!!! Så jag har längtat....ska in och beställa biljetter NU!!

Hoppas du får en underbar dag söta Bella!

KRAMAR

Bauhaus som drifchef...

jessi sa...

Jobbigt att inte kunna sova, hoppas du sover som en stock i helgen!

Det ska bli underbart o se nya filmen, jag ska se den några dagar efter premiären, är så fullbokat nu så mysigt gå när ej helt fullt i salongerna o man får bra plats!

Jag är jätteglad för har köpt hus, såg dina renoveringsfoton häromdagen o visste att snart ska också få göra samma sak!!!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Jag längtar som en tok att få se filmen!! håller med om att det blir spännande med Aidan i bilden igen... hmmm...

Viktoria sa...

Längtar så till premiären av den filmen!!!

milla-andante sa...

Jag tillhör väl den enda på jorden som inte har sett denna serie eller film...(!) Det har bara blivit så... men jag får väl köpa en box i framtiden och sträcktitta...:)
Hoppas verkligen att någon snart lyssnar på och tar dig på allvar när det gäller hur du mår och att du behöver jobba lite mindre...!!!
Det är inte klokt att du ska gå omkring och kämpa så med din värk!
STOR KRAM till dig Bella!!

Fröken Fräken sa...

Trist med värk som gör att man inte får sova.. för oftast är det ju just sömn gör som att man mår bättre! LÄngtar också efter nya SATC-filmen, men herr Fräken gör det väl inte direkt...

Johi sa...

Måste erkänna att jag gillar serien när jag väl ser på den men det sker inte regelbundet. Filmen hade dock varit mysigt att se med sina tjejkompisar. Ha en bra helg Bellavännen!

cecce sa...

Känner igen mej. Kan inte heller sova fast jag är trött som bara den. Men jag har ingen värk så jag ska inte klaga:-)

Kommer också på bra formuleringar och saker jag vill skriva om på kvällarna. När jag sen vaknar är det som bortblåst. Synd:-)
Du kanske ska skriva dina inlägg på nätterna??:-)

Ha en riktigt skön kväll!
Kram

Emmas utsikt sa...

Jag som inte ens sett den första filmen, hihi....

Ha en riktigt skön helg!!

Stjärnor & Champagne sa...

Raring....Jag har bokat 2 biljetter, hämtat ut dom till den 31/5 till mog och min kompis. Skall bli såååå kul. Det där med att ha svårt att sova. Känner igen mig. Hoppas att det blir bättre för dig inatt vännen/ Ha det gott/ Kramkram Anne