onsdag 16 januari 2013

Eric Therners Diamond lights vs Claes Ohlson...


Visst är den snygg!! Diamond lights-lampan är designad av Eric Therner och själva glödlampan är formad som en diamant, sockeln finns i svart, krom, koppar, stål och mässing och sladden är antingen vit eller svart...Ett billigare alternativ finns hos Claes Ohlson där den tygbeklädda lampsladden med lamphållare och skärmring kostar 69 kr. Såg att det fanns stora glödlampor för 59 kr som nog skulle passa bra till...

Jag tycker redan nu att det märks stor skillnad både på morgonen och eftermiddagen att de ljusnar tidigare och framför allt att det är ljust längre på eftermiddagarna, härligt att vi går mot ljusare tidigare och att dagarna nu bara blir längre och längre. Ett litet tips på belysning inomhus hittar ni ovan!

Hoppas din dag varit bra :)

Kramar Bella 

6 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Tackar för det!

Villa Ell sa...

Snygga båda två tycker jag!!
Visst är det härligt att em är ljusare :)

Ha en fin kväll
Kram Sandra

Nazima sa...

Cool lampa!

Vi köpte en fönsterlampa på Clas Ohlson i helgen, som visade sig komma från Markslöjd,visste inte att Clas Ohlson sålde Markslöjdslampor,Hursomhelst blev vi nöjda och lampan passade fint i fönstret.

Kram på dig!

P.S Hoppas vi kan få ihop en fikadejt snart! , D.S

Eva sa...

Jag var så stolt över mig själv härom dagen , designa en alldeles egen typ liknade lampa . Hitta en vriden lampa och satte dimmer på den . Blev kanon.

Home2tiny sa...

De från Clas Ohlson har Lilla F på sitt rum, men den andra lampan wow säger jag bara, hur snygg är inte den, vill ha, vill ha. Kramisar Tina

A House With A View sa...

Ja jag är ju för det mesta vän av det billiga och gärna loppisfynd, men jag tycker nog att designlampan är strået vackrare i det här fallet:) Men den billigare varianten är inte dum den heller:)

Tack för tips!

Kraaaaaaaaaam aka