måndag 7 januari 2013

Edblad Eternity och tunna armband...


Årets julklapp ifrån jobbet var ett Edblad halsband i modellen Eternity, kul och uppskattat då jag har ringen sen innan, fick den av sambon i julklapp förra året. Smyckena är i rostfritt stål, men inte lika gråa som på bilden utan mer ljust silveraktiga, svårt att fota när det inte är dagsljus...Jag letar efter snygga armband, tunna ska de vara så man kan ha flera på armen samtidigt och gärna kombinera och variera efter kläder och humör. De här ifrån PS Call me gillar jag skarpt och du kan köpa dem här för 449-649 kr/st...
Fint armband från Sophie by Sophie, 890 kr...

Smycken är kul och jag gillar det enkla som inte blir för mycket, stora fjädrar och plastiga smycken i skarpa färger går bort. Just nu letar jag efter snygga smala armband att kombinera efter humör och kläder, hittar dock inga smala i silver eller borstat stål (kan vara oäkta också) som inte kostar över 500-lappen så har du tips på det får du gärna dela med dig!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

Home2tiny sa...

Vilken fin julklapp från jobbet, förstår att den var uppskattad. Älskar smycken i alla former, men basen är silver o vitguld. Ha en härlig start på veckan o hoppas du har fått lite energi tillbaka. Kramisar Tina

millandante sa...

Vilken fin julklapp från jobbet!! Där skulle man jobba:) Gillar Edblads grejer!

Kram kram

vitagavlar.blogspot.com sa...

Oj, vilken fin julklapp! Som landstingsanställd fick jag ingen alls... Men blev bjuden på julbord, vilket var ren lyx när man arbetat på sjukhus flera år! Men jag är inte bitter;-)
Kram Lisa

A House With A View sa...

åååhh suuuperfina!!! Älskar smycken och vilken fin julklapp - gillar massor!!!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Dagar av lycka sa...

Himmel vilket fint halsband! är precis som du en sucker för silvringa tunna armband, men de två jag har har jag fått i present och kostar nog en bra bit över 500 kronor är jag rädd, så nä, några fina tips jag jag tyvärr inte :)

ha en fortsatt fin dag!
Kram Anna

mammaxtre sa...

Smycken är väldigt trevligt att köpa och bära. Ringen för Edblad, den har jag provat mången gång. Det finns en blogg som heter little u. Ulrika hon gör snygga smycken. Jag har köpt av henne och är så nöjd.

Ha det gott

Therese sa...

Så fint allt! Skulle gärna ha ett sånt armband från PS. Kul med presenter från jobbet. kram

Eva sa...

Hej gå in och titta på www. Sobling .se de säljer Edblad bl.a. Och de har ett armband med ring som matchar din ring och armband. Sen gillar jag även armbandet de har med en stjärna.