torsdag 3 januari 2013

Batteridrivna ljus...

 
Ifrån svärmor fick vi batteridrivna ljus i julklapp till våra lyktor ute, måste säga att de ser riktigt naturtrogna ut även om bilden inte riktigt gör dem rättvisa. De som vi fick har timer på antigen 4 eller 8 timmar så det är bara att ställa in dem och så tänds ljusen samma tid varje dag...
 
Snön har helt smält bort här på Västkusten efter senaste veckans för årstiden höga temperaturer och idag när solen kikade fram kändes det nästan som vår ute. Vi tog en promenad på förmiddagen och det var skönt att komma ut och få frisk luft, vilket det blivit på tok för lite av senaste tiden. Min kropp däremot är allt annat än på topp och jag fick stanna ett par gånger under promenaden då jag både hade ont och krafterna var helt slut. Har känt mig jättehänging hela dagen och febrig och jag tror kroppen sagt ifrån att det är vila som gäller de här sista dagarna innan jag ska börja jobba igen.
 
Nu blir det en kvällsmacka innan jag gör en tidig kväll och vill du köpa batteridrivna ljus finns de bl a här i olika storlekar till ett bra pris och här med 5 timmars timer till ett ännu bättre pris.
 
Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

De där verkar ju sååå bra! Krya på dig. Hoppas att du mår bättre till jobbstarten.

Mickis sa...

Tack för tipset ang ljusen :-)

Hoppas du känner dig lite piggare snart.. Skulle väl bli sol imorgon oxå & då blir man ju aningen piggare & gladare iaf :-)

Sov Gott!
Kram

Lotta sa...

Så fina! Mycket stämningsfullt.

Bella, hoppas du känner dig piggare snart! skönt med helg. Ta hand om dig!

Kram
Lotta