onsdag 24 oktober 2012

Statement Style...

 
Jag var inne på Lindex i dag och hittade så mycket fint!! Det som på bilden ser ut som en klänning är en kjol och en ärmlös top och topen hamnade direkt på min önskelisa, gillar detaljen med de handbroderade pärlorna på kragen...
 
 
En annan variant av ärmlös top med paljetter och pärlor som passar perfekt till höstfesten...
 
Pumps i mockaimitation med silverfärgad spets, finns också i korall...
 
 
Jag gillar enkla kläder utan för mycket krusiduller som jag gärna matchar med t ex ett par större örhängen, det här med vita glasstenar finns på Lindex...
 
 
Liksom den här lilla väskan med nitar på utsidan och tofs fäst på dragkedjan som går runt om...
 
När vi var i Stockholm i förra veckan blev det ingen shopping för min del även om vi kikade i en del butiker på måndagen innan jag blev dålig så jag är riktigt sugen på att ge mig ut på stan och hitta något nytt till höstgarderoben. Gick in en snabbis på Lindex efter jobbet och såg en hel del fint från deras nya kollektion Statement Style som hamnade på min önskelista. Jag har inte gått så mycket i affärer den här hösten, men får ändå känslan av att det hela tiden kommer nya kollektioner på Lindex och att det är mycket snyggt som trillar in.
 
Skrev ju igår om att jag kunde bocka av ett par måste som jag dragit på länge och nu är det check på ännu ett tack vare sambon som tagit tag i metallskrotet som legat på gården på tok för länge och lämnat det till återvinningen. Så skönt att få bort det och det bästa var att vi även fick ett par tusenlappar på kontot för våra gamla kopparstuprännor och den gamla kopparn som satt på skorstenen innan vi bytte tak.
 
Annars var dagens bästa utan tvekan en spontanlunch med mina föräldrar som var riktigt trevlig och dagens sämsta är en sprängande huvudvärk.
 
Kramar Bella ♥

3 kommentarer:

Mickis sa...

Vilka fina kläder det nu finns på din önskelista :-)

Ha en fin kväll!
'kRam

Lotta sa...

Wow, vilka kläder. Jag tar gärna den figuren också ;)


Kram till dig Bella!

Eva sa...

Roligt med lite ny stil på kläderna nu eller att man kan ta en enkel topp eller skjorta/blus och sätta till ett maffigt halsband . Men vad konstgjord modell ser ut , där får verkligen lindex ett minus från mig. Jag ser nog på modellerna på ett annat sätt idag då min son jobbar med en del modell uppdrag.