fredag 26 oktober 2012

Äntligen fredag!!

 
Efter en ganska seg vecka med upp och nedgångar och krasslig hälsa så är det äntligen fredag och det har varit en bra dag trots att det kliar oroväckande mycket i halsen, vill inte bli sämre igen, men är det något jag lärt mig sen jag blev sjuk för sju år sedan så är det att verkligen ta tillvara på de dagar som är bra, där min kropp är med mig och det händer trevliga och roliga saker som lyfter en dag. Man vet ju aldrig hur morgondagen ser, det är ju inte helt ovanligt att livet vänder snabbt neråt när man närmar sig toppen så bäst att ta tillvara på det som är bra när det är det.
 
Fick ett sms i morse där min goa vän E frågade om vi skulle äta lunch och det blev den perfekta starten på dagen som gav mig positiv energi som hjälpte mig att hitta kraft till att ta tag i ett par surdegar på jobbet. Det blev en mysig lunch med E och lilla A som var söt som socker och vem blir inte glad av ett charmigt litet barns leende och fina vänners sällskap.
 
Sambon hade gått all in hemma i dag och tagit på sig rollen som hemmafru, mycket uppskattat då jag kom hem till ett nystädat hem, fönstrena i vardagsrummet var putsade efter fasadrenoveringen tidigare i höstas, det är en viss bloggerska som inte haft ork till det och så var en sprakande brasa tänd i kaminen, det gjorde min fredagkväll, TACK!!
 
Önskar dig en mysig fredagkväll!!
 
Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Vardagslyx sa...

Låter som en bra dag trots allt!

Trevlig helg:)

Kram Pernilla

Anonym sa...

Åh, lovely att komma hem då ju!! Tack för en mysig lunch vännen :-) kraaam

Mickis sa...

Såå du har skaffat hushållerska ;-)
Ja det är inte dumt att ha en egen sådan.... Haha

Vilken mysig lunch. Man får stjäla till sig guldstunder:-)

Kan bara instämma njut av topparna snart är man idealen igen..
Hoppas ni haft en mysig kväll!
Kram ❤

Lotta sa...

Wow, vilket välkomnande hem och bra start på helgen!

Härlig!

Lunch med en god vän är ju jättefint det också.

Ha en fin och avkopplande helt!

kram

camilla sa...

Vilken lyckad fredag och bra start på helgen! Hoppas den fortsätter lika bra!

Må så gott nu!

Kramar Camilla