torsdag 4 oktober 2012

Kanelbullen o E:s dag...

 
I år blev det inga hembakta kanelbullar på Kanelbullens-dag, men jag köpte med mig hem efter jobbet då jag visste att vi väntade besök av svärmor och hon hade tänkt samma tanke så det fanns gott om kanelsnäckor i eftermiddags, gott!
 
 
Det är inte bara kanelbullens dag idag, det är också goaste E:s födelsedag! Grattis på din 2-års dag!!
 
Kanelbullar är alltid gott även om det inte blev några hembakta i år liksom födelsedagar för vännernas goa barn är trevliga, men det jag kommer minnas från den 4 oktober 2012 är att det idag var sista arbetsdagen för sambon på hans gamla jobb. Porten drogs ner i eftermiddags efter en dag av städ och röj i butiken och nu väntar nya möjligheter och utmaningar. Känns lite vemodigt och konstigt att sambon nu kommer vara hemma tills han hittar nytt jobb. Han har lite på gång så det känns skönt och jag hoppas att det kommer lösa sig för honom på bästa sätt!!
 
Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

Mickis sa...

Kan förstå att det känns jobbigt att sambon nu är arbetslös... För ett antal år sedan när våra barn var ganska små gick det företaget som maken jobbade i i konkurs & det utan förvarning. Det blir ju en kris i livet.. Men efter ett kortare mellanjobb fick han jobbet på det företaget som han jobbar nu & aldrig har han haft det så bra.. Hade inte det gamla företaget kursat hade han varit däör än idag & det var inte bästa stället.. så det kan verkligen komma bra saker ur sånt här :-)

Kanelbullar blev det inga här idag... men men det går fler tåg ;-)

Ha en fin kväll!
Kram

Vardagslyx sa...

Rosa pärlsocker, att jag inte tänkte på det! Det skulle Julia gillat:)

Hoppas det går bra att hitta nytt jobb. Det måste vara en omställning när man inte valt själv att byta jobb.

Kram pernilla