måndag 1 oktober 2012

Rosa månaden...

 
Idag går vi in i den rosa månaden oktober och för mig är det självklart att köpa ett rosa band och andra produkter där delar av intäkterna går till cancerforskningen. Jag gillar när det blir enkelt att hjälpa som när man ex kan välja en rosa kasse att packa maten man handlat i istället för de vanliga...
 
Vädret denna första oktober kan enkelt beskrivas med ett ord, höstrusk! Regn och åter regn visar prognosen denna vecka och det är inte så mycket annat att göra än att gilla läget och mysa inne med tända ljus. Måndagen har annars inte bjudit på så mycket mer än jobb och ett besök hos sjukgymnasten som jag tyvärr inte fick ut så mycket utav idag då jag varit illamående hela dagen och inte fått i mig så mycket mat. Magen är allt annat än bra, men nu har jag i alla fall fått i mig lite att äta och förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon.
 
Jag pratade för en stund sedan med farmor som efter omständigheterna mår bra och det känns så gott att höra!!
 
Hoppas din vecka börjat bra!
 
Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

Kia sa...

Man får bidra med det lilla!
Läskigt med din farmor. Tur att det gick bra. Hände så med min mamma när hon och jag var i stan på ett fik. Hon fick ett pytte litet salladsblad fel. Lite läskigt och ingen runt omkring oss reagera. Tillslut lyckades hon hosta upp den,

Ha en toppen vecka och hoppas du piggar på dig.
Kram Kia

Postadress Torslanda sa...

Tur att det gick så bra med din farmor. Vila ordentligt nu. Krami böstrusket

Anna - bakmamman sa...

Självklart ska man bidra till rosa bandet :) viktigt och bra initiativ :)

Stjärnor & Champagne sa...

Ja jag fick reda på något tråkigt förra veckan som har med detta att göra, inte jag men en vän så jag har varit väldigt låg ett par dagar. Stor kram till dig och att du piggar på dig

Fröken Fräken sa...

Vad otäckt med din farmor, hoppas att hon börjar repa sig!
Jag tycker att det är jättebra med allt som kan samla in pengar till kampen mot cancer, men jag ger hellre en hel summa direkt till cancerfonden. Ibland ska man köpa något där kanske 10% bara går till Cancerfonden, resten till tillverkaren, och det tycker jag känns lite konstigt.

A House With A View sa...

Läste om din farmor, fyyyyyyyyyy vad hemskt!!!! Vilken tur att allt gick bra!!!! Och suuuperviktigt att uppmärksamma cancer - alltid!!!

Kraaaaaaaaaaam aka

Bodil Brink Morse sa...

Visst är det bra med allt som kan samla in pengar till cancer forskningen. Här i USA har de många olika saker man kan handla och ge pengar till cancer forskningen.
Tack för dina ord hos mig. Vi får se om det blir blåa kuddar.
Kram Bodil.

TIDSOPTIMISTEN sa...

Tycker det är toppen med rosa bandet man kan bidra på så många enkla sätt - bara att sikta in sig på allt rosa under hela månaden ;)
Skönt att det gått bra med farmor och hoppas du också mår bättre i magen.

Kram Ullis