söndag 7 oktober 2012

Höstfix i trädgården!

 
De gamla vissna vita pelargonerna är kastade och nya höstljung är på plats i krukorna...
 
 
När jag ändå var i farten och trädgårdshandskarna var på satte jag lite vårlökar som förhoppningsvis kommer blomma vackert fram på vårkanten...
 
 
Det är ett riktigt skitgöra, men någon måste göra det...
 
Måste säga att det känns lite vemodigt att plocka bort det sista som påminner om sommaren även om hösten när den visar sig från sin bästa sida som idag är helt underbar. Trädgårdsmöblerna är inställda, sommarblommorna kastade, nytt planterat och vårlökar satta. Det har varit en riktigt härlig dag att vara ute och vi har fått gjort både det vi planerat och lite till. Bl a har sambon rensat avloppet i garaget som det var mer eller mindre stopp i, nu rinner vattnet undan som det ska. En hel bil full med skärp har slängts på återvinningen och vattnet är bytt i dammen för sista gången det här året och vi känner oss nöjda med dagens arbete och sitter nu inne och tittar på Hustoppen på 8:an med gott samvete, fulla av frisk höstluft och lite rosiga om kinderna efter en dag ute.
 
Hoppas ni haft en bra helg!!
 
Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Kia sa...

Vad fint det blev med ljungen. Hade två såna krukor men botten hade helt förmultnat på den ena och den andra håller väl kanske till nästa år.

Mycket ni fått gjort. Skönt! Själv har jag inte gjort något mer än tagit det lugnt. Har fått magkatarr och mår sådär men det börjar ge med sig.

Ha det toppen!
Kram Kia

Postadress Torslanda sa...

Fint! Riktigt höstigt härligt väder har vi haft denna helgen - Det var efterläntat

Mickis sa...

vilken skön höstdag.. ja vädret har ju varit fantastiskt, perfekt för utomhusarbete....

vad fint du gjort det på bergknallen :-)
Ja sambons jobb, inte vill du väl byta till dej det inte ;-)

ha en härlig kväll!
kram

Therese sa...

Otroligt vackert! Liknar lite mitt höstpiff :) kram

Helenas loggbok sa...

Även om det är lite sorgligt att sommaren är över på riktigt och man måste ställa undan det som påminner om sommaren, så är det ju härligt nu oxå på sitt eget vis. Vad fint det blir till våren med dina nya vårblommor.
Hoppas du får en bra start på veckan!
Kram
Helena

Madde sa...

Va höstfint:)

A House With A View sa...

Men åh vad jättefint med stenen och vacker plantering med ljungen i krukan!!! Vackert blickfång i trädgården! Låter härligt att ha hunnit så mycket, jag ligger lååååååångt efter:)))) Måste skärpa mig till nästa helg:)

Kraaaaaaaaaam aka