måndag 12 mars 2012

Vår med vintage och ordverifiering...


I helgens Leva & Bo bilaga från Expressen är det vårinspiration med vintagekänsla som gäller....


Inspirationen kommer från 1700-talets herrgårdsstil och vårens färgpalett med bleka pasteller...


Aldrig har det varit så enkelt att handla på auktion som nu, alla stora auktionsfirmor har ju numera en näthandel om man inte vill eller har möjlighet att ropa in sina köp på plats...

Vitt, stilrent och modert med svarta inslag är min inredningstil, men jag kommer på mig själv med att mer och mer gilla den romantiska vintage-stilen också. Den känns inbjudande och hemtrevlig och jag gillar när det gamla blandas med lite nytt för en modern touch. Här hemma händer det inte så mycket för tillfället vad det gäller renovering och inredning, sambon satte upp en lampa i köket i helgen, men annars har vi tagit igen oss i vinter och laddar nu för att fortsätta med arbetet ute. I vår ska det sista på altanen göras klart, en trappa ska byggas, sten läggas och grunden till maskinhallen målas mm. Men det får vänta tills vi kommer ifrån semestern!

Jag har förstått att ordverifieringen när man kommenterar ställer till det om man vill skriva några rader och använder surfplatta eller mobil så nu har jag tagit bort den! Jag bloggar alltid ifrån min dator så jag har själv inte haft problem med det, men tycker ju som alla andra att det är trevligt när ens läsare skriver en hälsning och vill självklart underlätta för Er.

Hoppas ni haft en bra start på veckan och att ni får en mysig måndagkväll!

Kramar Bella

7 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Av så skönt att den är borta :)

Mickis sa...

Jättefina foton. Inspirerande heminredning :-)

Jag tog oxå bort ordverifieringen för ett tag sedan då jag förstod att det var besvärligt för vissa av mina läsare :-)

Önskar dig en fin kväll!
Kram

Johi sa...

Jippie, nu kan jag kommentera oftare ;-) Kram!

Kia sa...

Handboll har jag själv aldrig spelat men det är tok kul att gå och titta på matcherna när A spelar. Hon är riktigt duktig trots att hon börja innan jul och är en bra målskytt. Kan förstå att man saknar det om man varit aktiv i något. Att röra på sig är kul och uppfriskande!

Veckan börja väl sådär med känningar i halsen, dock ej ont (än). Men snorar lite. Sambon likadant. Hoppas det vänder snabbt.

Ska på lönedagen imorgon med en kompis som också är ekonomiassistent så jag hoppas jag är lite piggare då.

Ha en toppen dag!
Kram Kia

alegni sa...

den där ordverifieringen är ett otyg, skönt att du tagit bort den. :)
vad våren hunnit långt hos er... så här års skulle jag gärna bo i era trakter. ;)
kram
ingela

Helenas loggbok sa...

Vilka fina inspirerande bilder! Vad mycket ni har att fixa med den här våren/sommaren! Ni är så duktiga! Vi ska bygga altan i Blåvik, men jag vet inte om den hinner bli klar under Jens semester.... Det är lite frustrerande att vi kan vara där så sällan, går ju liksom inte åka dit bara över en helg. Vi hinner inte flyga dit innan det är dags att åka hem igen!
Kram, kram
Helena

Linda - Harmony Home sa...

Vilka härliga bilder! Vårigt och fint.

Kram