lördag 21 januari 2012

Snö!!


Dagarna blir allt längre och nu är det ljust även efter kl 16 på eftermiddagarna och för andra gången den här vintern ligger det ett vitt fint täcke på marken efter dagens snöfall som tydligen ska fortsätta även under morgondagen...

Julpyntet inne togs ner för ett par veckor sedan, men granen ute har fått stå kvar då det varit mysigt med lite extra belysning ute vid den här årstiden,  men idag tog vi ner den också, känns som att allt som har med julen har gjort sitt för den här gången. Tidigare i veckan har det varit vår i luften och små vårtecken har hittats lite här och var, men idag återställdes väderleken till vinter och efter dagens ymniga snöfall ligger det nu ett fint vitt täcke på marken denna lördagkväll.

I butikerna är det dock vår som gäller och butikerna är fyllda av färgstarka vårkläder som plockats fram och rea-plaggen är förflyttade längst in i butiken. Jag skulle åka ner till köpcentrat på förmiddagen för ett par snabba ärenden, men då jag sprang på min goa vän S blev visiten betydligt längre. Det blev butiksspan och ett mysig fika, TACK vännen för idag!!

Nu ikväll var vi bortbjudna på middag och spelkväll hos min kusin, tyvärr fick vi ställa in i sista sekunden, trist men så blir det ibland och vi får göra ett nytt försök inom kort.

Hoppas ni haft en fin lördag och får en mysig kväll!

Kramar Bella ♥

11 kommentarer:

Karin sa...

Åh har ni ljust så länge. Här i norr har vi mörkt då tyvärr.

Men det går ju ändå mot ljusare tider.

Ha en skön kväll

Thereses liv och vardag sa...

Här har vi också fått massor av snö idag! Precis som du skrev kändes det nästan som vår i veckan men nu har vi plötsligt ett vinterlandskap utanför fönstret. Du gissade helt rätt, vi hade kick-off på Vann hotell! Vilket ställe! Jag skulle gärna åka dit på SPA! Kram!

Jenny sa...

Hej Bella!
Jag var ute på en promenad tidigt imorse och fick lite vårkänslor när jag hörde fåglarna sjunga..men sen under dagen kom det ju en hel del snö! Hade hoppats få slippa vintern;) Lite roligt var det ändå för ikväll plockade vi fram pulkorna jag och sambon och åkte i vår backe,man blev som barn på nytt:)

Ha en skön söndag!

Kraam Jenny

HOUSE of ADELA sa...

Visst är det härligt med ljuset! Hörde också fåglarna kvittra så häromdagen;) Hoppas du har en fin lördagskväll goa Bella;)

Kramar
Adela

Kia sa...

Vad mysigt med snö!! Vill ha jag med.

Kram Kia

Alexandra sa...

SV: Tack snälla. Ja det är såååå synd om honom, att han ska behöva ha det så här... Kram

Alexandra sa...

Vad underbart härligt med snöööö :)

Helenas loggbok sa...

Vad härligt med snö även om jag inte vill ha det just här i landet där vi bor. Som du vet är snö lika med kaos här. Däremot är det nu 3 m dit vi ska snart och åka skidor. Trist att middagen blev inställd, men så kan det ju bil av olika anledningar ibland. Ni får se fram emot en middag en annan dag istället!
Ha en skön söndag!
kram
Helena

Mia sa...

Underbart med vitt på marken...hoppas det får ligga ett tag..

Kram vännen

Mickis sa...

Här har det oxå snöat & det ligger ett lager på marken.. Kul för alla barn & kul för alla hundar.. Zingo lekte som en galning igår på kvällspromenaden i snön så det slutade med en varmdusch för honom då han ssåg ut som en snögubbe ;-)
Jag tycker oxå det är ok med lite snö, bara vi slipper slasket. Det blir mycket ljusare ute :-)

Synd att spelkvällen blev inställd, men det går väl fler tåg?

Ha en skön söndag!
Kram

Christin sa...

Ja jag har oxå märkt att det blivit så mycket ljusare på eftermiddagarna och det är jättehärligt!