fredag 20 januari 2012

Färgstarkt som gav mig insikten om att jag börjar bli gammal...Igår när jag gick in på Gina Tricot möttes jag av dessa färgstarka jeans till priset av 199 kr. Så långt allt väl...

Jag har varit ute efter ett par kornblå byxor till ett bra pris då det förmodligen är ett plagg som jag kommer använda mycket i sommar, men som sen riskerar att bli liggande i garderoben och då vill jag inte lägga några stora pengar på det. När jag står och tittar på jeansen och funderar på om jag ska slå till på någon mer färg om de sitter bra kommer insikten till mig att nej, du kan inte köpa ett par rosa eller lila byxor, det är du för gammal för, det passar sig inte, de kan du inte ha på jobbet... Jag vill tro att jag klär mig ganska smakfullt efter kroppsform och tillfälle och har försökt att vara varken yngre eller äldre än vad jag är i min klädstil, men igår var första gången jag kände varning på mig själv och slog direkt bort tanken på dessa rosa och lila byxor. Jag fick för mig att de blåa, röda och gröna var okej, men att de andra färgerna var för de som inte passerat 30 år...

Hur tänker Ni med kläder, är det okej att klä sig i allt oavsett ålder, eller måste man välja bort och tänka om  när man blir äldre?

Kramar Bella ♥

PS! Jeansen satt bra så ett par kornblåa fick följa med hem, och jag funderar på om inte ett par cerise el lila hade varit fräscha i sommar :)

14 kommentarer:

Marie sa...

Nu är jag ju ett x antal år äldre än dig *host*, så jag är så gammalmodig att jag tycker att man ska klä sig efter sin ålder.
Då menar jag att kort-kort till exempel är ett BIG NO NO för "tanter" över fyrtio;) Däremot tycker jag inte att färger är åldersbundet, så köp du lila och cerise byxor:)
Hoppas du har en fin kväll!
Kram♥

Kia sa...

Klart du kan ha rosa om du vill! Gamla tanter kommer ju i blått hår så då kan väl du ha färg på byxorna. Jag skulle vilja ha röda byxor.

Ha en toppen kväll!
Kram Kia

Mitt liv som förskollärare sa...

Jag tycker absolut att lila, cerisa byxor kan vara fräscht på sommaren och jag är över 40 och har kort, kort och jag tycker man skall klä sig i det man själv vill. Inga tankar på vad som passar sig o.s.v Vem har egentligen bestämt det?
Skall man tänka på som i mitt fall att jag börjar bli gammal , nä usch. Sitter de snyggt coh du tror att du kommer använda dem så kör till. Man blir glad av färger:)
Kram/ Berit

Sabelhagens Olivlund - Maria sa...

Köp du ett par cerice byxor om du vill, det är fräscht på sommaren. Så gammal är du inte:)). Jag är några år äldre än dig och jag tycker väl att man får klä sig hur man vill, men lite eftertanke när man är äldre skadar inte. Det finns mycket snyggt till mogna kvinnor tycker jag. Så varför klä sig för ungdomligt? Då tänker jag på kvinnor kanske 50+.
Jag tycker du resonerar helt rätt.
Önskar dig en skön helg.
Kram Maria

The Rosegarden in Malevik sa...

Underbara färger :)
å missa nu inte......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F


det är roligt att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan

vitagavlar.blogspot.com sa...

Vi är väl inte gamla;-)!?!?!? Jag vill gärna ha ett par rosa jeans i sommar! Tack för tipset om de fina byxorna!
Kram Lisa

A House With A View sa...

Du ska definitivt klä dig i det du känner att du gillar!!! Och du är verkligen INTE gammal!! Häftiga färger på byxor, jag skulle vilja ha aaaaaalla färger du visar:)))

Kraaaaaaaaaaaaaam aka

Therese sa...

Tveka inte, vi är INTE för gamla för lite färg.. Mitt nya motto är: Mer färg åt folket.. haha
Kramar

Mickis sa...

Det är klart du kan ha färgglada byxor :-)

Men visst kan jag tycka att man kan klä sig lite efter sin ålder... Jag kan tycka det ser dumt ut när tanter tror de är 15 ;-)
MEN man behöver inte vara tantig för att man fyllt typ 40 tycker jag..
Såg förresten en gammal klasskamrat häromdagen på coop, Visade maken henne & han höll på att dö.. man skulle lätt kunna tro att hon är 65år & vi är 42år... Det är sorgligt.. Jag tyckte faktiskt synd om henne...

ha en finfin lördag!
Kram

Casa of Mia sa...

De ser jättefina ut och jag tycker absolut att du kan ha lila eller rosa byxor, jättefint kram

Rosie sa...

Hittade din blogg via Alexandra.. Återkommer gärna!
Klart du ska ha färgglada byxor! Jag är ett par år äldre än dig och tänker att jag ska ha ett par rosa byxor till sommaren, Har också spanat på de som finns på Gina Tricot. Bra pris kan man säga:)Bara man klär sig med stil så kan mycket passa fast man passerat 30:)

Anne-Lie sa...

Opps, jag fick ett par cerisrosa jeans från HM
av min kära make förra veckan och jag fyllde 47!!! Men jag gillar färg, ser framemot att shoppa lite fräscha kläder. Jag gillar även korta kjolar, men det finns gränser också.
Kram Anne-Lie

Johi sa...

Vad menar du? ;-) Jag har beställt cerise från H&M och jag är över 30 och jag skiter i att jag skulle vara för gammal. Superfint ju!

Enkel stil sa...

Den lila är läcker och jag är en 50 plussare.

Anita