torsdag 8 april 2010

Hej då Berra...


Efter att ha haft annons ute på sin bil i knappt en vecka, sålde i dag sambon sin ögonsten och även om det var en nöjd säljare som satte sig på tåget hem ifrån Göteborg så förstod jag allt att det var lite vemodigt att "skiljas från vännen sig utan att fälla tårar", behöver jag säga att han sitter djupt försjunken i Blocket och febrilt letar efter en ny bil så den här torsdagskvällen får jag roa mig själv...

150 tujor inhandlades idag på en handelsträdgård här i stan så nu vet vi vad vi ska pyssla med till helgen, såg en annons i tidningen i morse om att de sålde tujor för 49 kr/st, vilket var halva priset mot Plantagen och Bauhaus så vi slog till och trots att vi nu är nästan 7 500 kr fattigare så kändes det mer som att vi tjänat 7 500 kr idag, perfekt!!


Igår var vi hemma hos familjen F och blev bjudna på jättegod middag vid det här fina och vårigt dukade bord, TACK för en supertrevlig kväll!!!

Efter att som vanligt varit blyg inför sambon i början tog nyfikenheten över och lilla E vågade sig efter ett par timmar upp i knät och ser ju riktigt nöjd ut hos en arbetsklädd sambo...

Tills intresset för mitt armband tog över, undrar vad jag kan hitta på med det här ser det ut som om lillgumman funderar på?

Ja ja, det finns ju olika sätt att bära ett armband...
Ååh, vad jag önskade att jag hade lite mera ork, ibland blir det så påtagligt att jag inte orkar leva som jag gjorde innan jag blev sjuk. Under gårdagen arbetade jag fram till lunch och åkte sedan upp till bilprovningen, tyvärr så gick inte bilen igenom, men det var ingen stor grej som jag är tvungen att åtgärda innan bilen måste ombesiktigas inom en månad så det känns väl rätt okej. Tänker inte ens försöka förklara vad som var galet och jag tror inte ni tycker det är så intressant heller så vi lämnar det.
Det är väldigt sällan som jag orkar göra något efter jobbet så det var med glädje jag såg fram emot gårdagens middag hemma hos familjen F på kvällen. Jättetrevligt att träffas och vi bjöds på så god mat så det var två mätta och belåtna gäster som åkte hem vid nio-tiden.
Tyvärr så har jag inte helt oväntat fått ta konsekvenserna för gårdagskvällen idag, våra vänner bor fem minuter bort och sambon körde så där behövde jag inte lägga någon energi, men har varit jättetrött och haft det riktigt jobbigt med min värk idag, tråkigt att kroppen reagerar så stark och negativt, men det är ju för att min ork inte räcker till. Kan inte låta bli att nästan faschineras över hur alla symptom både här och där i kroppen kommer som ett brev på posten när det blir för mycket, det är nämligen alltid samma saker som gör sig påminda. Trist, men det är så verkligheten ser ut, jag får betala dagen efter helt enkelt, men ibland är det värt det och gårdagen var ett sådant tillfälle då jag kände att jag gärna offrade för att få några trevliga timmar som jag nu lever länge på.
Nu blir det lite bloggläsning innan det är dags att göra en tidig kväll!
Kramar ♥

12 kommentarer:

Susanne sa...

Snygg bil, varför sälja en sådan snygging ;o)
Tråkigt att du inte mår något vidare.
Vilket jobb ni har nu med alla tujor men det kommer säkert bli jättefint när det är klart.
Prova gärna kycklingen, jättegott.

Kram och sov så gott vännen

Jenny sa...

Hej Bella!
Den bilen hade jag gärna köpt om det funnits lite mer stålex på kontot;)

Oj vad många tujor ni köpte, men ni fick ju ett jättebra pris så det gäller ju att passa på!

Vad söt hon är lilla E:)

Vad tråkigt att du mår dåligt..hoppas det blir en bättre dag imorgon Vännen!

Sköt om dig!

Kraam Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Usch Bella, jag lider verkligen med dig. Önskar verkligen att du mådde bra. Hm ja hur mår man själv? Inte så bra heller. Men men det löser sig....Förstår att han sörjer sin Berra. Jag älskar BMW, maken har alltid haft det. Älskar att köra vår stora jeep.Som sagt jag önskar verkligen att du mådde bra.
Kramkram och styrkekram Anne

LOTTAS HOME sa...

Hej! Tack för gulliga kommentarer hos mig, kul att du tittar in. Måste vara jobbigt när inte orken räcker till det man vill. Tråkigt att du inte mår bra. Hoppas att det ordnar sig för dig! Ha en skön helg!
Stor Styrke Kram från mig till dig!
Lotta

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Vilket kap ni gjorde när ni köpte tujorna. Då har ni lite och göra i helgen då. Håller tummarna för bra väder för er skull;)

Kram på dig och trevlig fredag

Huset vid ån sa...

Hej Bella! Förstår att sambon letar efter en ny bil, efter ha sålt den fina "pärlan"....Här är det en till som har ont i kroppen, vet inte om det är för att det är väderväxlingar på gång! Bena bär mig knappt idag...det är konstigt men kroppen den lurar man inte! Hoppas att du mår bättre idag! Många vårkramar till dig! Therese

jessi sa...

Så jobbigt att få betala ett pris när man gör mycket men samtidigt behöver man ju göra roliga saker för själen. svår balans att få ihop själ o kropp. Jag hoppas du får en skön helg med kraftåterhämtning!

KRAMIS

homebylina sa...

Hej vännen! Kika in hos mig, du har fått en award :o) Trevlig helg! Kraaam Lina

alegni sa...

det var säkert inte lätt att skiljas från det fordonet!
ja, ni kommer att ha mycket att stå i med innan alla dessa tujor är nedgrävda i marken :)
hoppas du börjar må bättre snart, trist att du är så utan ork.
ha en mysig helg! kram
ingela

Ann-Louise sa...

Söt liten kicka! Hon ser ut att må bra i sambons stora trygga famn!

Har han hittat nån ny bil? Svårt att skiljas från något man gillar. aHar ni köpt båt istället?

Hoppas du får må bra och ha en skön helg nu!!

Kram

Lilla Vrån sa...

Snygg bil, söt flicka, fin dukning.
Tråkigt och jobbigt att du mår så dåligt.
Hoppas du kan få njuta av lite vackert vårväder i helgen :9
Kramar/Carina

cecce sa...

Hej!
Känns skönt att höra från en som vet att det tar tid att komma tillbaka. Just nu känns det som jag aldrig kommer att orka bli som vanligt igen. Inspirationen till att jobba är ganska obefintlig. Trevligt att koma ut och träffa arbetskamrater men...
Hemma måste jag hålla igång även om jag inte alls håller på lika mycket som förr. Huset är ostädat och mycket i oordning. Orkar mest sitta vid datorn eller träna lite eller baka då och då. (Ser säkert annorlunda ut här på bloggen men jag har valt att lyfta fram det som fungerar.)

Känns dock som jag inte har något att gnälla över då du har det värre. jag har ingen värk och kan utföra det mesta.
Önskar det fanns något du kunde göra för att få bort det onda....
Förstår att det är plågsamt.

Måste gratulera till tujjorna. Oj, oj, oj...vad ni kommer att få slita. Liten tröst är ju att de var billiga!!

Hoppas du har en fin fredagskväll.

Kram kram