söndag 11 april 2010

Aprilsöndag...


Såg de här fina utomhuslamporna igår, tror dem hade varit jättefina tillsammans med en snygg rottingmöbel på altanen, finns i två storlekar på Bauhaus...
Vissa helger går fortare än andra och jag tycker inte det är länge sedan jag lämnade kontoret i fredags, vet inte vart tiden tagit vägen denna söndag, det har varit en riktigt fin och solig vårdag även om vinden varit kylig, tyvärr har jag inte varit ute så mycket som jag önskat i helgen, men inte mycket att göra åt då det funnits andra måsten och orken inte räckt till för allt.
Kan tänka mig att det är många som plockat fram trädgårdsmöblerna i helgen, premiärgrillat, börjat påta i trädgården och planterat i balkonglådor. Var på Bauhaus igår och dem hade fått hem så mycket fina trädgårdsmöbler, grillar, krukor, växter och div lampor och det hade inte varit några som helst problem att gjort av med 20-30 000 kr för att få det tipp topp hemma på uteplatsen och i trädgården...
Sambon har putsat på nya bilen idag på förmiddagen och sen åkte vi hem till våra vänner C o M nu på eftermiddagen och tittade på deras nyrenoverade kök och sovrum och dem hade fått det jättefint. Det har varit väldigt mycket husrenovering och barnafödande för våra vänner det sista året och det lär inte bli mindre det närmsta halvåret då fem av mina vänner väntar tillökning de närmsta månaderna. Kul!!
Har inte alls hunnit med att läsa bloggar sista dagarna, men hoppas jag hinner läsa ikapp imorgon!!
Kram ♥

4 kommentarer:

cecce sa...

Hej!
Sitter här och mumsar i mej tårt- resterna från dagens kalas.
Gud, så gott...kan inte hjälpas, men det är det!

Trädgårdsbelysning, trädgårdsmöbler och alla andra trädgårdsattiraljer brukar bli en dyr historia. Ibland önskar man att man hade mycket pengar, då det finns så mycket snyggt!!

Visst går helgerna snabbt. Vill inte jobba i morgon...:-(

Sköt om dej!
Många kramar!

Lilla Vrån sa...

Att fixa till på uteplatser kan kosta hur mycket som helst.
Här håller de på att ska byta tak, så jag omringas av byggställningar.
När det hela är klart så ska det ev bli ett altanbygge...hoppas jag :)
Ha det fint!
Kram/Carina

Helenas loggbok sa...

Vad härligt det är att kunna vara ute och fixa och greja i trädgården nu när våren är här! Gissar att ni får lite jobb mer era tujor, men det kommer ju bli så fint när de är på plats!
Ha en bra start på veckan!
Kram
Helena

Signe 1 sa...

Härligt när våren är här och man får fixa och dona utomhus, me like!!:-) Det skulle vara helg jämt!!

Ha en fin kväll!

Kraam Sofia