torsdag 22 april 2010

Bilmekarkväll...


Solen har idag hittat tillbaka till Västkusten efter gårdens riktiga apriloväder med både regn, snö och hagel, hoppas nu att det fina vädret håller i sig till helgen, längtar efter att få sitta ute i solen och bara njuta av våren, förra helgen höll man ju på att mer eller mindre blåsa bort... (Bild lånad från utsidan.se)

Sitter för första och förmodligen enda gången på min pappas kontor och skriver ett blogginlägg, min kära sambo och pappa är ute i verkstaden och grejar med min bil, bromsar och fläktrem ska bytas och någon del undertill som jag inte ens tänker försöka förklara eller beskriva ska svetsas ihop av pappa, att meka med bilar är inte riktigt min grej, kan byta däck, tanka, fylla på spolarvätska och naturligtvis köra bilen, men där någonstans stannar mina kunskaper så jag är mer än tacksam över att ha en sambo och pappa som begriper sig på det där och dessutom är snälla och hjälper mig så jag slipper lämna i bilen till verkstaden.

Min goda vän E fyller i dag 30 år och jag vet att hon hittils haft en riktigt bra födelsedag och med den avslutande middagen på trevlig resturang som väntar henne så tror jag det är en lycklig och nöjd jubilar som kommer somna gott senare ikväll. Stort Grattis min vän!!

Nu ska jag gå ut och se hur det går för bilmekanikerna och höra om det är något jag kan hjälpa till med!

Kramar Bella

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Tänk, bilar håller jag mig också med glädje ifrån! Helt ointresserad, jag kan beskriva färgen på en bil men i övrigt kan jag inte ens se skillnad på olika modeller. (vilket killar tycker är helt obegripligt...)

Hoppas också att den rätta vårvärmen når hit med, nu har jag ju köpt penseer som jag gärna skulle vilja plantera ute på balkongen!

jessi sa...

Ja visst är det märkligt aprilväder.. Men vad göra, gilla läget!

Bra att du får bilen fixad!

Hoppas du får en mysig fredag, tänk att det snart är helg igen!

KRAM

Lilla Vrån sa...

Kan säga att jag gör mig bäst bakom ratten, när det gäller bilar:)
Vill helst att den är fixad och klar när jag ska ut o köra....min sambo är van vid att jag väntar mig den servicen efter 26 år tillsammans :)
Hoppas du får en toppenhelg!
Kramar/Carina

Emma sa...

Du är ju GRYM tjejen som kan byta däck ; - ) De kan inte jag. Eller kanske om jag vore tvungen till de, hihi! Sist jag gjorde de så blev de en buckla på bilen. OJ!

Sägs bli fint väder här nere på söndag. Hoppas för då är jag helledig!

Vad ska ni göra i helgen?
Eller skulle ni på kalas nu ikväll kanske?

KRAMAR till dig min fina bloggisvän