måndag 26 april 2010

Garderobsdörrar...
Mirros skjutdörrssystem består av aluminiumprofiler som man sedan väljer fyllning i valfri färg till, här är några varianter...
IKEA:s garderobsserie PAX...
Skjutdörrsgarderob Stockholm Allmoge...
Helt släta dörrar ifrån Elfa...
Lite mer allmogestil även dessa är ifrån Elfa...
Varför alla dessa inspirationsbilder på skjutdörrar? Jo, tanken är att vi nu äntligen ska göra färdigt vårt sovrum, har inte kunnat bestämma oss för vilka skjutdörrar vi vill ha till garderoben där inredningen varit klar sen snart ett år tillbaka, men nu är det dags så jag skulle vilja ha lite hjälp, vilka dörrar tycker ni skulle passa bäst till vårt svartvita sovrum?? Bilder från sovrummet hittar ni här, garderoben är ca 3 meter bred och ligger till vänster om sängen!
Nu blir det Svenska Hollywoodfruar som avslutning på denna gråmulna måndagkväll!
Kram ♥

3 kommentarer:

Mia sa...

Bild 2 och 3 - ME LAJK!

Hollwoodfruar här oxå :)

KRAM

Johi sa...

Bild 3 eller 4 tycker jag. Vi investerade i ett helt skjutparti med vita Lumidörrar (heter Elfa nu va?) och vi är så nöjda. Dyrt som attans men...

Ann-Louise sa...

Hej vännen!
Tack för dina alltid så fina och äkta kommentarer, de har gjort gott den senaste tiden. Mår ganska bra nu men är ledig hela veckan för att komma i fas igen. Har varit en jobbig tid länge.

Vi har Pax garderober i vårt sovrum. 1 meter breda och 2,36 meter höga x 2. Blir som en hel vägg och de slukar massor. Vi har 4lådor neri och två skåpdörrar upptill. De är jag nöjd med!

Hoppas du mår bra!
Kram