onsdag 14 april 2010

Lillprinsen...


Lycka var det att idag få träffa den här lille prinsen som ännu inte fått något namn, bara 6 dagar gammal, men så söt han var våra goda vänners lille förstfödde son...

Man glömmer för varje gång ett litet barn föds hur små de är, här ligger den lille pojken i sambons trygga famn...


Självklart hade vi med ett litet paket vars innehåll vi hoppas de nyblivna föräldrarna kommer få stor användning för...
Solen skiner fortfarande ute och det känns så gott att trots att klockan redan passerat åtta på kvällen så är det fortfarande ljust ute, att det är vår är det ingen tvekan så jag måste erkänna att det känns lite galet att köpa en snösläde så här i mitten på april, men det är precis vad vi har gjort. Jag jobbade tidigare på en auktionsfirma som har har nätauktioner och där hittade vi en snösläde som vi fick högsta budet på, tyckte det var helt okej att betala 150 kr för en snösläde som i butik kostar närmare 800 kr, så vi är nöjda med vårt köp även om säsongen för snöskottning förhoppningsvis är förbi för den här gången.
Sitter och småler för mig själv med en varm känsla i hjärtat när jag tänker på Lillprinsen vi fick träffa idag, våra goda vänners lille pojk var så söt, bara älskar att sitta och mysa med de små barn som finns i vår bekantskapskrets och när ett nytt liv föds är det alltid lika stort, underbart och speciellt. Det ger mig livsglädje att få ha barn omkring mig och det känns så gott att ha så goa vänner som trots att det är nyblivna föräldrar lugnt står kvar med fötterna på jorden, Lillprinsen kommer få det bra!!
Sambon tackar för alla grattishälsningar han fått här på bloggen och jag tror han börjar känna igen många av er nu då han brukar läsa era kommentarer!
Kram ♥

11 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Bella!
Vilken söt liten Prins, de är så ljuvliga de nyfödda:)

Grattis i efterskott till din sambo! Hoppas han hade en toppenfödelsedag!

Kraam Jenny

Susanne sa...

Åhhh vilken liten söting, jag älskar dessa små bebisar.
Hoppas allt är bra med dig vännen

Kramisar

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad roligt att du tittade in till mig så jag hittade till dig! Vilken söööt liten prins! Åh, de är så underbara de små liven.
Kram/ Anna

Mia sa...

vilken söting!!!!!

Anonym sa...

Hej vännen! Vad fin han var den lille prinsen! Jag vill också hälsa på..men här är vi lite småförkylda så vi får vackert vänta!!
Hälsa grattis till sambon! 28 år var det han knep nu va? ; )

Kramar från Erica

Å sa...

tack för besöket!! jättekul att få träffa er, och lill-killen trivdes bra i din famn, ser bra ut inför framtida barnpass. =) Du vet var han finns om du får bäbis-gos-abstinens.... alltid välkommen! Och tack för presenten!! super bra, så nu får man akta sig för vad man säger, tror M kommer testa den som avlyssningsapparat.. =) kram på dig.

Signe 1 sa...

Åhh vilke söt liten prins!! Det är ljuvligt med nyfödda små bebisar!!:-)

Ha en finfin dag i solen!

Kraam Sodia

Carolines hemligheter sa...

Åh, vilken söt liten, liten ny människa som anlänt till era vänner :-) Otroligt att de är så små i början, ryms nästan i en handflata... Fast tur är väl det i och för sig sett från mammans perspektiv ;-)

Hoppas att du får en skön torsdag, kramar till dig!

Ann-Louise sa...

Åh jag träffade också en bebis igår, en kollegas 1 mån gamla dotter! Ett riktigt A-barn det också!! Jag blev nästan sugen igen ;-)

Kram

Therése sa...

Ojoj så JÄTTE liten han ser ut å vara!
Och man glömmer verkligen hur små dom är från början!
En riktig liten söt prins ;-)
KRAMIS!

Mike sa...

Vilken söt liten grabb måste vara pappa upp i dagen Kram MR M