tisdag 13 april 2010

Grattis till födelsedagsbarnet och nu har våren kommit till stan..



I Hasselbacken blommar det för fullt av både krokusar och andra vårblommor och när t o m bin, flugor och getingar vaknat till liv efter den långa vintern så är det VÅR!!!

Gick en liten kort promenad på lunchen idag, var bara tvungen att gå ut i det fina vädret som jag suttit och tittat ut på hela förmiddagen inifrån mitt kontor, och man kunde nästan ta på alla vårkänslor som spirade på stan, uteserveringarna var fullsatta och det är härligt att se hur många leenden man möts av på stan när solen kikar fram så här på vårkanten...

Isen har smält på Bäveån och vattnet forsar nu fram, vinterns is och snötäcke känns långt borta även om gräsmattorna ännu inte är så gröna och fina efter vintern...

Stort grattis till min älskling som idag fyller 33 år, självklart blev han firad med sång och frukost på sängen imorse, någon skönsång var det inte, men det är ju tanken som räknas och nöjd över att ha fått en kompressor, prenumeration på Båtnytt, nya trädgårdshandskar och extra vikter till vårt lilla hemmagym som vi ska göra iordning nere i källaren, i födelsedagspresent åkte han iväg till jobbet bara för att ett par timmar senare skicka ett mms med en bild på sig själv i sin arbetskompis pappas nya bil som han fått provåka, den nöjda minen sa allt, sambon såg ut som ett lyckligt barn på julafton, han kunde glatt konstatera att åkturen lätt var dagens bästa. Tror man behöver vara kille och lite bilnörd för att riktigt förstå tjusningen i att åka omkring i en i och för sig riktigt snygg Mustang med en väldans massa hästkrafter i, men det är väl som när vi tjejer är löjligt lyckliga över något nytt vi shoppat :)
Sambons önskemål om att grilla idag är uppfyllt och vi sitter nu framför Halv Åtta mätta och belåtna efter att ha ätit en god köttbit och potatisgratäng till middag. Formen inför beach 2010 som sambons tanke är att det ska jobbas på i källaren tänker vi inte på idag, nu blir det glass till efterrätt!! Kvällen kommer tillbringas här hemma i lugn och ro och jag hoppas ni alla haft en bra dag och på återseende imorgon, nu ska jag umgås med födelsedagsbarnet!
Kram ♥

9 kommentarer:

Ann-Louise sa...

GRATTIS till sambon!! Häftigt åka Mustang i vårsolen och sen få både sång och fina presenter!!

Visst är det trist att sitta inne när solen skiner..men man får leva i nuet och ta vara på varje stund man får ute!! Skönt med lunchpromenad!

Hoppas glassen var god. Nu ska jag kolla på nya serien på fyran.

Kramar

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh grattis till sambon...Hipp hurra. Ja det är nog så, vi blir glada för shopping och dom för annat hihi. Våren är fantastis, det växer och knakar överallt. Hoppas att allt är bra med dig/ Kramkram Anne

Lilla Vrån sa...

Kul med födelsedagsfirande...förstår att han blev nöjd att få åka mustang:)
Grilla....hur gott som helst.
Fina vårbilder från stan...kan säga att det är då inte licka vackert i min stad.
Ha det fint!
Kramar/Carina

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Grattis till sambon i efterskott. Ni verkar ha haft en helt perfekt dag. Jättehärliga bilder du har tagit:)

Kram på dig

Signe 1 sa...

Stort grattis till din älskling i efterskott!!

Ja nu är verkligen våren här, har varit ute o powerwalkat en timma nu på morgonen och det var ljuuvligt!!:-)

Kram Sofia♥

Annas inspiration sa...

Grattis till din älskling i efterskott!!!

Vilka härliga vårbilder du har tagit, du är duktig på att fota.

Hoppas du mår väl & ha en bra dag
KRAMAR i tusen

jessi sa...

ljuvliga vårfoton från er stad!

Grattis till sambon, det var ju bra presenter du köpt!

svar- visst blir jag trött ibland men samtidigt orkar jag inte lägga energi på det som inte är bra utan fokuserar på allt underbart i livet!

KRAMIS

Emma sa...

GRATTIS till sambon din! Hurra hurra! : - )

Härliga bilder du visar från er stad. Här har de kommit vitsippor,snacka om vårfeeling!

Ha de nu så bra & NJUT av de fina vädret.

KRAMAR till dig från mig

Susanne sa...

Grattis till din älskling!
Jättefina vårbilder du bjuder på, våren är verkligen fantastisk :o)
Hoppas ni får en trevlig dag och födelsedag.

Kramisar