onsdag 28 april 2010

Fashion Week!!


Ni har väl inte missat Fashion Week hos
Nelly, hela veckan är det bl a 25 % på alla kläder ifrån Koola Anna. Nya erbjudanden från olika kända märken kommer varje dag fram t o m söndagen den 2:e maj...



Alla som köper en valfri Vila-klänning får en likadan som den på bilden på köpet!!


Det känns nästan som om det är höst ute idag, regnet står som spön i backen och det är riktigt gråmulet här på Västkusten denna onsdagskväll. Kvällen har ägnats åt att betala månadens räkningar och även om det inte är det roligaste att i slutet på varje månad se hur en stor del av lönen som precis trillat in på kontot genom ett knappttryck försvinner till bl a el- och telefonbolag igen så är det alltid gott att få gjort det tråkiga. Deklarationen är också inskickad och för första gången i mitt liv har jag fått kvarskatt, inte så konstigt med tanke på att jag sålde min bostadsrätt under 2009, men efter att jag gjort mina avdrag för mäklararvode och reparationer så blev skatten lägre än jag räknat med så det blev dagens postivia överraskning som genast höjde mitt humör ett snäpp.
Blir en lugn kväll hemma i tv-soffan, Arga Snickaren skulle visst åka ut i Stockholms Skärgård denna vecka så detta ska spanas in och så funderar jag på hur jag ska få sambon att glömma att det är Efterlyst kl 21 så jag kan få titta på Grey´s Anatomy ikväll och slippa vänta tills reprisen på söndag. Nej, skämt o sido ska inte klaga då vi brukar vara överens om vilka program vi ska titta på och det är inga problem för mig att få se favoriter som Desperate Housewife och Hollywoodfruar, men Efterlyst ett måste som inte får missas av sambon, så det är bara att ge och ta helt enkelt och Grey´s går ju i repris :)
Ta hand om Er!!
Kramar ♥

12 kommentarer:

Johi sa...

Kul med modetips! Kram

Elin sa...

Han kan väl kolla på TV3 play så du kan få ha TV:n :)

Therése sa...

Här har också varit trist väder idag...småregnat typ hela tiden...mindre kul!

Alltid ett dilemma det där med vad som ska ses på tv:n ;-)
Här hemma är vi 4 st som ska samsas (den 5 familjemedlemmen somnar ju så tidigt så han räknar jag inte) men å andra sidan har vi iaf 2 tv-apparater...och det underlättar ju :-)
Kram på dig!

cecce sa...

Héj!
Tack för klädsidetipset. Ska genast gå in och kolla med dottern då hon letar efter både skolavslutningsklänning och klänning till avslutningsbalen. Rabatter är alltid välkomet!!

Var i Ystad igår och där var det jättefint väder. Idag ser det dock mulet ut:-(

Ja du...lönen kommer och lönen går. Lycklig den som något över får!!

Stor kram

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Tusen tack för både gratulationshälsningen och dina omtänksamma ord inne hos mig, dom värmde verkligen. Hoppas att du har det bra trots värken....Här har vi också gråmulet väder men ganska skön luft inte så kallt. Vad vacker din header är, den blev man glad av, jag älskar magnolian. Tänk om man slapp alla dessa räkningar vad pengar man skulle ha då..Fniss! Men det är tur att man kan betala dom iallafall....Ha en trevlig o skön valborg! Kramis Therese

Å sa...

men gumman då, med en karl i elektronik-branchen borde ni väl ha en inspelningsbar box.. =) det är tur här hemma då alla programmen vi vill se går samtidigt. kram kram

Camilla sa...

Hej Bella!

Ja igår var ingen fin vårdag på västkusten men det känns lite mer hoppingivande idag:) Men vi behövde regn i trädgården så jag var lite glad ändå som slapp gå ut och vattna:)

Tack för din gulliga kommentar - den värmer sååå gott.

Håller med dej om det här med räkningar - det är för tråkigt när nästan hela lönen försvinner med ett knapptryck :( Men det är väldigt skönt när man är klar:)

Ha det gott vännen - kram!

Emma sa...

Hej min vän!

Hur står de till idag?

Tack för ditt tips ang. Nelly. Måste kika in deras sida. Även om jag inte borde handla något så kan man ju inte motstå då man kanske hittar en Emmadress ; - )
Har du också problem med att motstå då de dyker upp bra erbjudanden?

Vilken underbar header du har på bloggen din nu! Känns så välkomnande! : - )

Önskar dig en sköön torsdag!

KRAMAR i tusen

jessi sa...

Vi har också bara en tv så vi samsas o kompromissar om programmet. Det går att se vissa saker i repris med!

Tack för din omtanke, jag får provsvar om par veckor. Skönt att det är gjort så jag får veta sen.
Nu ska jag bara ta det lugnt o få tillbaka krafterna!

KRAMISAR

Signe 1 sa...

Men oj vad mkt inlägg jag har missat här märker jag, har varit lite frånvarande ett par dagar...
Vilken fiint header du har gjort, me like!! Hoppas allt är bra med dig vännen! KramkramS.

Ann-Louise sa...

Åh jag måste också ta tag i deklarationen ikväll. Har lite rotavdrag att få till och har skjutit på det av förståliga skäl.

Vilken fin ny profil du har på din blogg!! Älskar magnolior och hoppas mitt lilla träd ville blomma iår!!

Kramar

Karin sa...

Hej gumman!
Ja, nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen med en ny adress dock =)
Jag hoppas du mår bra, ska sätta mig och läsa kapp mig här hos dig.
ha en mysig kväll.
Massa kramar karin